Στην ΑΕΚ ο Κουβαράς

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου σάλας, Λευτέρης Κουβαράς, συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ.

Η ενίσχυση της ομάδας ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ, συνεχίζεται σε… αμείωτο ρυθμό. Κατόπιν της απόκτησης του Τάκη Μορφέση, η Ένωση συμφώνησε και με τον Λευτέρη Κουβαρά.

Πρόκειται για τον αρχηγό της Εθνικής μας ομάδας και έναν από τους πλέον έμπειρους αθλητές του ποδοσφαίρου σάλας, καθώς έχει αγωνιστεί σε ομάδες όπως τα Εκπαιδευτήρια Πλάτωνα, η Ολυμπιάδα, η Ηλιούπολη και ο Δούκας, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως έχει υπάρξει συμπαίκτης με τον προπονητή του δικεφάλου, Δημήτρη Κουνταρδά, στα Εκπαιδευτήρια Πλάτωνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος,  Λευτέρης Κουβαράς, συμφώνησε με την διοίκηση της ΑΕΚ και από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα φορά το Νο10 με τα κιτρινόμαυρα και τον δικέφαλο στο στήθος.

Έχοντας αγωνιστεί στο παρελθόν σε πολλές ομάδες, μεταξύ άλλων σε Εκπαιδευτήρια Πλάτωνα, Ολυμπιάδα, Ηλιούπολη και πέρυσι στον Δούκα, συμφώνησε με τον πρώην συμπαίκτη του στα Εκπαιδευτήρια Πλάτωνα και νυν προπονητή του, Δημήτρη Κουνταρδά, για την μεταγραφή του στην «Ένωση».

Ένας πολύ έμπειρος ποδοσφαιριστής, ο οποίος τα τελευταία 10 χρόνια βρίσκεται συνεχώς στην ελίτ του ελληνικού Futsal, θα βοηθήσει με την δύναμη του, την εμπειρία του και το πάθος του την «Ένωση», να ανέβει ακόμη ψηλότερα στο ελληνικό πρωτάθλημα σάλας.

Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία, να έχει υγεία και πάθος για πολλές διακρίσεις με την κιτρινόμαυρη φανέλα της ΑΕΚ».