Πρόταση σε 28χρονη ακραία

Πρόταση στην Ευδοξία Αργυροπούλου έκαναν στην ΑΕΚ. Παράλληλα πιέζει ο χρόνος για την ολοκλήρωση των μεταγραφικών κινήσεων της Ένωσης.

Συνεχίζουν οι Χρήστος Δούκας και Μανώλης Ρουμελιώτης να προσπαθούν να βρουν τις κατάλληλες λύσεις για τη στελέχωση του ρόστερ της νέας χρονιάς, αφού μέχρι στιγμής η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ αποτελείται από πολύ λίγες αθλήτριες.

Για αυτό τον λόγο υπήρξε πρόταση στην 28χρονη Ευδοξία Αργυροπούλου, που την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Κύπρο με την φανέλα της ΑΕΚ Λάρνακας. Μάλιστα η Αργυροπούλου ήταν και η αρχηγός της ομάδας της Λάρνακας, η οποία έφτασε στον τελικό του κυπέλλου, ενώ τερμάτισε και στην 3η θέση του κυπριακού πρωταθλήματος. Η Αργυροπούλου αγωνιζόταν στους Ίωνες όταν πήγε στην Κύπρο και στην ΑΕΚ η απόκτηση μιας τέτοιας ακραίας είναι αρκετά σημαντική ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Να σημειωθεί ότι το 2009 αποτέλεσε μέλος της εθνικής ομάδας μπιτς βόλεϊ δίπλα στην Θάλεια Κουτρουμανίδου, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από όλες τις μικρές εθνικές ομάδες, δηλαδή πρόκειται για μια παίκτρια, η οποία έχει και εθνικές παραστάσεις.

Και όλα αυτά υπό πίεση χρόνου στην ΑΕΚ. Συγκεκριμένα στις 22 Αυγούστου λήγει η προθεσμία που έχουν οι ομάδες να κάνουν τις μεταγραφικές τους κινήσεις, αλλά και να τις δηλώσουν στην ομοσπονδία.

Στο Δικέφαλο μέχρι στιγμής έχουν ανακοινώσει μόλις μια αθλήτρια την Γιούλη Παρασκάκη, όμως υπάρχει δεδομένη συμφωνία και με την Κακουράτου. Επίσης, την συνεργασία της με την Ένωση έχει ανανεώσει η Δήμητρα Γιακουμή, η αρχηγός της επόμενης σαιζόν.

Ελπίδα όλων, να ολοκληρωθούν όσο το δυνατόν γρηγορότερο οι μεταγραφικές κινήσεις, ώστε να λάβει χώρα αμέσως μετά η προετοιμασία της ομάδας; η προετοιμασία κατά πάσα πιθανότητα να ξεκινήσει λίγες μόλις ημέρες μετά την καταλυτική ημερομηνία της λήξης της μεταγραφικής περιόδου, 22 Αυγούστου.