Η νέα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ

Μέσα στα τραγελαφικά που συνέβησαν στην χθεσινή Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής, ορίστηκε νέα επιτροπή στο τμήμα μπάσκετ.

Ο Κωνσταντίνος Κοτσάτος είχε έντονο διάλογο στη χθεσινή Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ και ζήτησε από τον Αλέξη Αλεξίου να εμπλακεί στην διοίκηση της ομάδας μπάσκετ της Ένωσης για την Α1.

Τελικά το ζήτημα του Κοτσάτου δεν πέρασε και έτσι, αν και ορίστηκε νέα επιτροπή για το τμήμα μπάσκετ, η οποία αποτελείται από τους τους Αλεξίου, Κατσαδήμα, Γ.Χήνα, Μπέργκοβιτς και Ξενοφωντίδη, ο πρώην γενικός αρχηγός του μπασκετικού τμήματος της Ένωσης έμεινε εκτός επιτροπή. Τώρα οι προαναφερθέντες αναμένεται να «τρέξουν» την σύσταση της νέας ΚΑΕ ΑΕΚ ενόψει του πρωταθλήματος της Α1.

Ο Κοτσάτος αμέσως μετά τη σύσταση της επιτροπής μίλησε με δυσαρέσκεια και προσκάλεσε όποιον έχει περισσότερα χρήματα να βγει μπροστά. Όμως, άλλα μέλη της Ερασιτεχνικής του ζήτησαν εκείνη τη στιγμή να πληρώσει πρώτα το μπάτζετ της περυσινής σαιζόν, δηλαδή της ΑΕΚ της Α2. Τότε, ο Κοτσάτος τόνισε ότι έβαλε λεφτά και για το βόλεϊ ενώ ανέφερε πως χρήματα είχε υποσχεθεί και ο Ανατολιωτάκης, χρήματα τα οποία δεν έδωσε ποτέ.

Πριν αποχωρήσει, ο Κοτσάτος δεσμεύτηκε ότι θα πληρώσει τα χρέη του στο μπάσκετ για την περσινή χρονιά, υπογραμμίζοντας ότι είναι η τελευταία του εμφάνιση στα κοινά του Δικεφάλου.

Λίγη ώρα αργότερα οπαδοί της ΑΕΚ, εν μέσω έντασης, ζήτησαν πειστικές απαντήσεις από τον Κοτσάτο, αναφορικά με την αποπληρωμή των χρεών σε μπάσκετ και βόλεϊ, αλλά και για τον Νίκο Γεωργατζόγλου και τα 150.000 ευρώ που υποστηρίζει ότι οι άνθρωποι της Ερασιτεχνικής δεν τον άφησαν να βάλει στα ταμεία του συλλόγου.