Στα 6.000 διαρκείας έφτασε η ΑΕΚ

H AEK έφτασε σήμερα τα 6.000 διαρκείας, δίχως αυτά των συνδέσμων.

«Φτιαγμένος» δείχνει να είναι ο κόσμος της ΑΕΚ, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα. Τόσο το θέμα του γηπέδου, που δείχνει να εξελίσσεται ιδανικά για τον σύλλογο, όσο και η ολοκλήρωση της σπουδαίας μεταγραφής του Έλντερ Μπαρμπόσα, φαίνεται πως έχει… ψήσει για τα καλά τους Ενωσίτες.

Κάτι που αποτυπώνεται από την κίνηση στα εισιτήρια διαρκείας τις τελευταίες ημέρες και ιδιαίτερα από τη στιγμή που απελευθερώθηκαν οι θέσεις για το σύνολο των φιλάθλων. Όπως ανακοίνωσε σήμερα η ομάδα, ο αριθμός των διαρκείας έφτασε τις 6.000 και ακολουθεί ανοδική τροχιά, χωρίς μάλιστα να υπολογίζονται εκείνα των συνδέσμων.

Η σχετική ανακοίνωση της ΑΕΚ, αναφέρει σχετικά:
«Μετά και τις σημερινές πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τον 3000ο νικητή που είναι ο κ. Γεώργιος Μποφίλος (θύρα 15), τον 4000ο νικητή που είναι ο κ. Παναγιώτης Χρυσοχόος (θύρα 29), τον 5000ο που είναι ο κ. Αναστάσιος Κατσιούλης και τον 6000ο που είναι ο κ. Παντελής Λιγνός (θύρα 9). Στον αριθμό αυτό δεν συμπεριλαμβάνονται τα διαρκείας των οργανωμένων συνδέσμων φιλάθλων της ομάδας μας. Οι παραπάνω τέσσερις νικητές μαζί με τους ήδη ανακοινωθέντες των προηγούμενων ημερών θα παρακολουθήσουν μια προπόνηση της ομάδας μας και θα φωτογραφηθούν με τους ποδοσφαιριστές μας».