Μπακάκης: «Θα παίξω σε μία μεγάλη ομάδα»

Πήρε μεταγραφή σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες και ευελπιστεί να παίξει και στην Εθνική.

Μια μέρα μετά τη συμφωνία μεταγραφής του στην ΑΕΚ, ο Μιχάλης Μπακάκης μίλησε σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό αποκαλύπτοντας τα συναισθήματα αλλά και την εκτίμηση του Δημήτρη Μελισσανίδη στο πρόσωπο του αλλά και τον επόμενο στόχο του που είναι η συμμετοχή του στην Εθνική ομάδα.

Αναλυτικά η συνέντευξη του:

Για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ:

«Έχουν πέσει υπογραφές και τελείωσε το θέμα».

Για το τι σημαίνει για τον ίδιο η μεταγραφή του στην «Ένωση»:

«Το γεγονός ότι θα παίξω μία κατηγορία παρακάτω δεν το βλέπω σαν μειονέκτημα. Βλέπω μόνο το γεγονός ότι θα παίξω σε μία μεγάλη ομάδα, όπως είναι η ΑΕΚ, και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για αυτό».

Για το ποια είναι η φυσική του θέση:

«Η θέση μου εμένα είναι δεξί μπακ»

Για τους στόχους του από εδώ και στο εξής:

«Πρώτα από όλα θέλουμε την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα. Από εκεί και πέρα, θέλω και εγώ να παίξω στην Εθνική, να γίνω καλύτερος παίκτης και στη συνέχεια να πάρω μεταγραφή για το εξωτερικό ή να καθιερωθώ στην ΑΕΚ».

Για τον στόχο της συμμετοχής στην Εθνική

«Είναι ο πρώτος μου στόχος. Είναι μεγάλη ευκαιρία για εμένα, από τη στιγμή που πήγα σε μία μεγάλη ομάδα, με σπουδαία ιστορία και πάρα πολύ καλούς οπαδούς. Αν κάνω καλές εμφανίσεις, ελπίζω να παίξω στην Εθνική Ανδρών».

Για τη φετινή πορεία του Παναιτωλικού

«Είναι εκπληκτική χρονιά. Αν και δεν έπαιξα στη φυσική μου θέση, προσπάθησα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Καταφέραμε να κάνουμε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα. Ήταν πολύ καλή η δουλειά του κ. Χάβου και τον ευχαριστώ για την ευκαιρία να παίξω στην ομάδα»

Για το αν μίλησε με κάποιον από τους ανθρώπους της διοίκησης

«Μίλησα με τον κ. Μελισσανίδη και τον κ. Λυμπερόπουλο. Είναι και εκείνοι χαρούμενοι που πήγα στην ΑΕΚ. Πιστεύουν σε εμένα και θεωρούν ότι θα βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Εκείνο που έχουν στο μυαλό τους είναι να κάνω μία καλή χρονιά για να κερδίσω την κλήση μου στην Εθνική.»