«Έχω καλό προαίσθημα για τον Παναθηναϊκό»

Έτοιμος να προσφέρει το καλύτερο δυνατό με τον Παναθηναϊκό είναι ο Ουασίμ Μπούι.

Ο Ουασίμ Μπούι, ο οποίος αγωνιζόταν στη Γιουβέντους, αποκτήθηκε πρόσφατα με τη μορφή δανεισμού από τον Παναθηναϊκό. Ο 21χρονος παίκτης, σε δηλώσεις του στην ολλανδική «soccernews.nl» δήλωσε πως η σεζόν που έρχεται θα είναι καλύτερη σε σχέση με την περασμένη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Παρά τους απογοητευτικούς μήνες στο Αμβούργο, φεύγω με καλό προαίσθημα για τον Παναθηναϊκό. Μετά την παραίτηση του Μπερτ Φαν Μάρβαϊκ είχα λίγο χρόνο συμμετοχής στην Γερμανία. Έδωσα τα πάντα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν μπορείς να τα ελέγχεις όλα.

Η Γιουβέντους πρόσφατα μου ανανέωσε το συμβόλαιο μέχρι το 2017. Πλέον νιώθω σιγουριά, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Πιο σημαντικό για εμένα όμως είναι να παίζω. Θα μπορούσα να είχα μείνει στην Γιουβέντους, τώρα θα περιμένω να δω τι θα γίνει.

Στην Ολλανδία ίσως έχουν χάσει τα ίχνη μου, σίγουρα όχι όμως στην Ιταλία. Τώρα είναι πολύ νωρίς για να πω αν η μετακίνησή μου στην Γιουβέντους ήταν καλή απόφαση. Όλοι έχουν την άποψή τους, αλλά δε με ενδιαφέρει», υποστήριξε όσον αφορά την μετακίνηση του από τον Άγιαξ στην Γιουβέντους τον Ιανουάριο του 2012.

«Πιθανότατα θα υπάρχουν άνθρωποι που με αποκαλούν φιλοχρήματο επειδή έφυγα από τον Άγιαξ τόσο νωρίς, αλλά είναι ανοησίες. Στα 15 μου έφυγα για μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου, επειδή υπήρχε προοπτική», ήταν τα λόγια του Μπούι προς τους επικριτές του.