Θέλει Ελλάδα ο Γκάλο

Ένας παίκτης που σύμφωνα με δημοσιεύματα φέρεται να έχει μπει στο στόχαστρο της ΑΕΚ εδώ και αρκετό καιρό, δήλωσε ότι προτιμά την παραμονή του στην Ελλάδα.

Ένας παίκτης που σύμφωνα με δημοσιεύματα φέρεται να έχει μπει στο στόχαστρο της ΑΕΚ εδώ και αρκετό καιρό, δήλωσε ότι προτιμά την παραμονή του στην Ελλάδα. Ο Γκάλο αγωνίζεται στον Παναιτωλικό και ολοκλήρωσε την σεζόν με εκπληκτικές ανά διαστήματα εμφανίσεις και με δηλώσεις του στο Sport24.gr ξεκαθάρισε ότι θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στην χώρα μας:

 «Πρώτα πρέπει να επιστρέψω στην Μπράγκα όπου ανήκω να δούμε τι θα γίνει. Εγώ από την πλευρά μου θέλω να μείνω Ελλάδα. Μου αρέσει πολύ εδώ. Δεν θέλω να πω τίποτα περί αυτού (σ.σ. του ενδιαφέροντος από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό). Ανήκω στην Μπράγκα και παίζω στην Παναιτωλικό. Η δουλειά μου είναι να παίζω ποδόσφαιρο. Η επιθυμία μου είναι να μείνω Ελλάδα. Και αν γίνεται πρώτα να μείνω στον Παναιτωλικό, είναι δύσκολο με το ποσό που ζητάει η ομάδα μου, αλλά ελπίζω»

Η περίπτωση του βέβαια είναι δύσκολη τόσο για την ΑΕΚ, όσο και για τον Παναιτωλικό. Από την μία υπάρχουν δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι ο Βραζιλιάνος δεν “ψήνεται” και ιδιαίτερα με την ιδέα να αγωνιστεί στην Β Εθνική και από την άλλη υπάρχουν και οι υπεύθυνοι της Μπράγκα που ζητούν ένα υψηλό ποσό από τον Παναιτωλικό για την ολοκλήρωση της παραμονής του παίκτη με κανονική μεταγραφή.