Παπασταθόπουλος: «Είμαι έτοιμος και ανυπομονώ για τη νέα σεζόν»

Σίγουρος εμφανίστηκε τόσο για τον εαυτό του, όσο και για τη Ντόρτμουντ πως μπορούν να κάνουν ένα βήμα παραπάνω, εμφανίστηκε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Σε συνέντευξη Τύπου, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος τόνισε πως είναι έτοιμος για σπουδαιότερα πράγματα με τη φανέλα της Ντόρτμουντ, ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς..

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είχα αρκετό χρόνο για να ξεκουραστώ. Είμαι σε καλή κατάσταση και ανυπομονώ για τη νέα σεζόν. Περιμένω πως θα τα πάω ακόμα καλύτερα σε σχέση με πέρσι και η ομάδα να κάνει ένα βήμα μπροστά».

Επιπλέον μίλησε για τους νεοαποκτηθέντες των Βεστφαλών, Τσίρο Ιμόμπιλε και Ματίας Γκίντερ, τονίζοντας πως με την βοήθεια των «παλιών», θα μπορέσουν να γράψουν ιστορία με την κίτρινη φανέλα.

«Όλοι στην ομάδα θα πρέπει να τους βοηθήσουμε να ενσωματωθούν όσο πιο γρήγορα γίνεται. Είναι δύο νεαροί παίκτες που θα αποτελέσουν μέρος του μέλλοντος της ομάδας».

Τέλος, είπε πως οι ρυθμοί στις προπονήσεις είναι πολύ έντονοι, διότι όλοι γνωρίζουν πως μπορούν να στοχεύσουν υψηλότερα.

«Οι προπονήσεις είναι πολύ σκληρές, αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τη νέα σεζόν. Πρέπει και μπορούμε να βελτιωθούμε αν δουλέψουμε ακόμα καλύτερα».