Άρεσε πολύ η νέα ΑΕΚ!

Το ρεπορτάζ του αθλητικού έντυπου Τύπου για την ΑΕΚ.

Ο σημερινός αθλητικός έντυπος Τύπος, ασχολείται με το χθεσινό πρώτο φιλικό της ΑΕΚ με την Ξάνθη.

Αναλυτικά:

Goal

«Μοίρασαν υποσχέσεις ΑΕΚ και Μπαρμπόσα», είναι ο τίτλος της εφημερίδας Goal, η οποία αναφέρει: «0-0 στην Ξάνθη και Κίτρινα χαμόγελα».

SportDay

«Άρεσε πολύ», είναι ο τίτλος της SportDay σχετικά με την ΑΕΚ και συνεχίζει: «Υποσχέσεις άφησε η ΑΕΚ στο πρώτο της φιλικό, 0-0 στην Ξάνθη. Πολύ καλή εμφάνιση στο ντεμπούτο του ο Μπαρμόσα. Διάθεση για ποδόσφαιρο ποιότητας από την ΑΕΚ που είχε MVP τον Φαγέ».

LiveSport

«Οι μεγάλες προσδοκίες», γράφει η LiveSportκαι σχολιάζει: «Θετικό το 1ο δείγμα της ΑΕΚ, αλλά θέλει δουλειά, 0-0 στην Ξάνθη. Ξεχώρισε ο Μπαρμπόσα που είχε και δοκάρι».

Ώρα των Σπορ

«Φλέβα χρυσού Φαγιέ και Ζόριτς», είναι ο τίτλος της Ώρας, η οποία σχολιάζει: «Ξεχώρισαν από το πρώτο κιόλας φιλικό κι έδειξαν πως δεν επιλέχθηκαν τυχαία. Από τον Σενεγαλέζο ξεκινούσαν οι τελικές προσπάθειες της ΑΕΚ. Χορευτής ο Μαυροβούνιος από αριστερά». «Πρέσινγκ και τρεξίματα σε όλους τους χώρους για να πνίγει τον αντίπαλο. Θετικό το πρώτο δείγμα της ΑΕΚ, στο 0-0 με την Ξάνθη στα Πηγάδια. Δοκάρι ο Μπαρμπόσα. Μπήκε γκαζωμένος ο Πορτογάλος, λίγο έλειψε να βάλει γκολάρα στο 87. Ξεχώρισε ο Πλατέλλας στο α’ μέρος. Πολύ καλά στοιχεία από τον νεαρό Σβάρνα. Καλές ευκαιρίες για γκολ, εκτός από το δοκάρι και από τους Πλατέλλα, Τσεβά και Φαγιέ».