Ανανέωση συνεργασίας με FUJITSU η ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανανέωσε τη συνεργασία της με τη Fujitsu για τα επόμενα δύο χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με την FUJITSU η οποία και θα αποτελέσει «Επίσημο Χορηγό» της ομάδας για τις δυο επόμενες αγωνιστικές περιόδους.

Η συνεργασία περιλαμβάνει την προβολή της FUJITSU στο πίσω μέρος της αγωνιστικής φανέλας της ομάδας καθώς και μια σειρά ανταποδοτικών παροχών σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας.

Η ηγετική θέση της FUJITSU στην Ελληνική αλλά και την παγκόσμια αγορά επιβεβαιώνει την υψηλή δυναμική του Συλλόγου μας στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Ο Όμιλος της F.G. EUROPE είναι από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους Ομίλους, με δραστηριότητες σε Ελλάδα, Βαλκάνια, Ιταλία και Τουρκία.

Διαθέτει μακρά επιχειρηματική παράδοση και δραστηριοποιείται με επιτυχία στον κλάδο των διαρκών καταναλωτικών αγαθών, κατέχοντας ή αντιπροσωπεύοντας σημαντικά εμπορικά σήματα στους τομείς του κλιματισμού, των ηλεκτρονικών καταναλωτικών αγαθών, των λευκών οικιακών ηλεκτρικών συσκευών και των υπηρεσιών (κινητή τηλεφωνία).

Μέσω των θυγατρικών του εταιρειών, δραστηριοποιείται με επιτυχία στους τομείς των logistics, του service, των υπηρεσιών after sales, και της Ενέργειας».