
Οι σημερινές αθλητικές εφημερίδες ασχολούνται για τις μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΚ αλλά και τα όσα είπε ο Δέλλας στους παίκτες του, μετά το φιλικό με τη Ξάνθη.
Αναλυτικά:
Goal
«Κυνηγάει…. χατ τρικ!» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. «Η ΑΕΚ κινείται για τρεις ακόμη σημαντικές μεταγραφές. Σέντερ φορ, καθαρός κόφτης που δίνει σιγουριά στην άμυνα και ακραίος αμυντικός τα τελευταία κομμάτια του παζλ. Έφαγε πόρτα ο Φούντας».
Sportday
«Χαφ από τον τόπο της» γράφει η εφημερίδα. «Ο Κουρμπέλης και οι άλλοι Έλληνες της λίστας για τον κόφτη. Πόρτα σε Φούντα έριξε ο Μελισσανίδης. Οι δύο ενδεκάδες που χτυπάνε άνοδο».
Livesport
«Όλοι θέλουν να μας κερδίζουν» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. «Μαρτσέλο: Μεγάλη έκπληξη που ήρθε ο Μπαρμπόσα». «Δέλλας: Κλείστε τα μάτια σας στις κριτικές. Έκπληξη με Μπρέσεβιτς».
Ώρα των σπορ
«Το εξάρι και ο Φαγέ» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. «Δέλλας: Μου αρέσατε ήμασταν ομάδα. Το όχι της ΑΕΚ στον Φούντα με απόφαση Μελισσανίδη».