«Έβρεξε» γκολ!

Η ΑΕΚ επικράτησε με 7-1 απέναντι στον Ηλυσιακό.

Μετά το φιλικό με την Ξάνθη, η ΑΕΚ έμεινε 0-0 αλλά έπεισε πως βρίσκεται σε καλή πορεία και το απέδειξε στο σημερινό φιλικό κόντρα στον Ηλυσιακό.

Στο πρώτο ημίχρονο η «Ένωση» πέτυχε 5 γκολ, ενώ είδε τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι 3 φορές. Μεγάλος πρωταγωνιστής στο σημερινό φιλικό ήταν ο Πέτρος Μάνταλος, καθώς σημείωσε 1 γκολ, είχε δοκάρι και «μοίρασε» παιχνίδι. Καλή εμφάνιση είχε και ο Μπαρμπόσα, ενώ ο Ντούνης έδειξε καλά στοιχεία.

Τα γκολ της ΑΕΚ σημείωσαν οι Αραβίδης (8’), Λαμπρόπουλος (22’), Ντούνης (26’), Παραράς αυτογκόλ (39’), Μάνταλος (42’), Ζόριτς (66’) και Πλατέλλας (80’), ενώ για τον Ηλυσιακό σκόραρε ο Αμανατίδης στο 50’. Η ΑΕΚ είχε και τρία δοκάρια με τους Ντούνη, Μπαρμπόσα και Μάνταλο στο πρώτο τέταρτο του αγώνα.

Στο πρώτο ημίχρονο αγωνίστηκαν για την ομάδα της ΑΕΚ οι Καραγκιολίδης, Γεωργέας, Γροντής, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Φαγιέ, Κορδέρο, Μπαρμπόσα, Μάνταλος, Μ. Ντούνης, Αραβίδης.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Π. Ντούνης, Μπακάκης, Πεταυράκης, Σαρρής, Σβάρνας, Ρόβας, Τσεβάς, Ζόριτς, Ανάκογλου, Πλατέλλας, Ντακόλ.

Ο Ηλυσιακός ξεκίνησε με τους Κουνάδη, Μητσόπουλο, Χατζηγιαννάκο, Παραρά, Παπαδόπουλο, Φλέγγα, Χίο, Κοβάτση, Θαναηλάκη, Κατσιγιάννη και Φούντα. Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι Μάνος, Σχίζας, Βουτυράς, Γιώργος και Δημήτρης Καραϊνδρος, Κούρτης, Αμανατίδης, Στρίγγας, Ρίζος, Γουργιώτης και Μωυσιάδης