Η «εφτάρα» της ΑΕΚ και ο Μάνταλος

Το σημερινό ρεπορτάζ του αθλητικού έντυπου Τύπου για την ΑΕΚ.

Ο σημερινός αθλητικός Τύπος ασχολείται με τη νίκη της ΑΕΚ κόντρα στον Ηλυσιακό και με την εμφάνιση του Μάνταλου.

Αναλυτικά:

Goal

«Ο ηγέτης της», είναι ο τίτλος της εφημερίδας Goal, η οποία σχολιάζει: «Η ΑΕΚ νίκησε με 7-1 τον Ηλυσιακό, με τον Μάνταλο να δείχνει ξανά ότι θέλει να είναι ο ηγέτης της. Πολύ καλή στο πρώτο ημίχρονο η Ένωση. Ανεβάζει ρυθμούς ο Μπρέσεβιτς. Ψάχνεται για σέντερ φορ, κόφτη, το σενάριο για Κουρμπέλη και Κατσουράνη».

SportDay

«Παρόν και μέλλον», είναι ο τίτλος της SportDay, η οποία αναφέρει χαρακτηριστικά:» Γιατί η νέα ΑΕΚ δεν θα είναι ομάδα μιας χρήσης… Φιλική επτάρα στον Ηλυσιακό».

LiveSport

«Καταιγίδα», γράφει η LiveSport και σχολιάζει: «Ξεμπούκωμα με 7-1 επί του Ηλυσιακού». «Χτίζεται ομάδα με μ.ο ηλικίας 24,5 χρόνια!»

Ώρα των Σπορ

«Έβρεξε γκολ στα Σπάτα», αναφέρει η αν λόγω εφημερίδα και σχολιάζει: «7-1 τον Ηλυσιακό. Παρά το ότι ο αντίπαλος έβαλε πούλμαν από το ξεκίνημα, η ΑΕΚ μπήκε με διαολεμένο ρυθμό και στο πρώτο ημίχρονο έβαλε 5 γκολ, είχε 3 δοκάρια και συνεχώς δημιουργούσε φάσεις». «Λύσεις κι από Ελλάδα βλέπει η ΑΕΚ για το αμυντικό χαφ», αναφέρεται σχετικά με τις μεταγραφές: «Έρχεται σήμερα ο Ντούσκο, τα βάζουν κάτω για την επιλογή στο 6άρι».