Η συμφωνία της ΑΕΚ και ο Κατσουράνης

Το ρεπορτάζ του σημερινού έντυπου Τύπου για την ΑΕΚ.

Ο σημερινός αθλητικός Τύπος ασχολείται με την συμφωνία της ΑΕΚ με την Τράπεζα Πειραιώς, αλλά και το ενδεχόμενο επιστροφής του Κατσουράνη.

Αναλυτικά:

Goal

«Στο παιχνίδι ξανά ο Κάτσουρ» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. «Στην ΑΕΚ επανέφεραν την προοπτική της απόκτησης του. Απόλυτα θετικός και ο ίδιος για την επιστροφή του. Παραμένει στο κόλπο ο Κουρμπέλης. Χρυσή συμφωνία με την Πειραιώς για 5 χρόνια».

Sportday

«Ποιότητα» είναι ο τίτλος της εφημερίδας, η οποία παρουσιάζει τη νέα ΑΕΚ που θα χτιστεί στο Πήλιο ενόψει Football League.

Livesport

«Μεγάλο deal ο Δικέφαλος» γράφει η εφημερίδας. «Τεράστια χορηγική συμφωνία με την Τράπεζα Πειραιώς μέχρι το 2019 έκλεισε ο Μελισσανίδης. Σενάρια για εμπλοκή στο θέμα της Αγιάς Σοφιάς. Έρχεται συμφωνία για τον βασικό χορηγό».

Ώρα των σπορ

«Έτσι στο Πήλιο» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. «Ο Δέλλας είναι «ok» με το υλικό που έχει, ξέρει τις επιλογές στην ατζέντα του Μιλοβάνοβιτς και δεν βιάζεται.

Κορδέρο και Φαγέ το δίδυμο που κερδίζει τον Δέλλα. Μάχη για να κερδηθεί και το τελευταίο δευτερόλεπτο για την Αγιά Σοφιά. Κι άλλο μπαμ στις χορηγίες. Τώρα ρωτάει για την ΑΕΚ ο Λάζοβιτς, μετά τον αποκλεισμό της Παρτιζάν από το Τσάμπιονς Λιγκ».

Τσιώλης: «Η ΑΕΚ έρχεται πολύ δυνατή… Το ρόστερ της κάνει τη διαφορά, είναι η μια ομάδα που θα ανέβει σίγουρα».