Στη φόρα τα διαρκείας του χάντμπολ!

Από 20 ευρώ ξεκινάει η τιμή των καρτών διαρκείας για το τμήμα χάντμπολ της Ένωσης.

Στην διάθεση των φιλάθλων προς αγορά βρίσκονται από σήμερα τα εισιτήρια διαρκείας του τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από τους «κιτρινόμαυρους». Τα διαρκείας κοστίζουν 20 και 100 ευρώ, ενώ οι κάτοχοι τους θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν και την φετινή εμφάνιση της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης: «Το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη κυκλοφορίας των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015. Έχουν δυο διαφορετικές τιμές 20 και 100 ευρώ. Μετά από συμφωνία με την εταιρεία Tempo Sport, όποιος αγοράσει διαρκείας των 20 ευρώ θα μπορεί με 10 ευρώ ακόμα να αποκτήσει την φετινή εμφάνιση της ομάδας, με το νούμερο του αγαπημένου του αθλητή. Για τα διαρκείας των 100 ευρώ η εμφάνιση της ομάδας είναι δώρο.

Στο πίσω μέρος του διαρκείας υπάρχει η φράση: όσο έχω εσένα δεν φοβάμαι κανένα. Μια ιδέα των παιδιών της original που δείχνει που ακριβώς στηρίζεται το χάντμπολ την φετινή χρόνια. Καλούμε τον κόσμο να βοηθήσει όσο μπορεί για να μας δώσει κουράγιο να συνεχίσουμε την δύσκολη προσπάθεια επιβίωσης του τμήματος».