Άριστος Μπαρμπόσα, πεντάρα η ΑΕΚ

Πέντε γκολ έριξε η ΑΕΚ στην ΑΕ Διμηνίου, σε φιλικό ματς που διεξήχθη στο πλαίσιο της προετοιμασίας της στα Χάνια.

H AEK αντιμετώπισε το απόγευμα την ΑΕ Διμηνίου, σε φιλικό αγώνα στα Χάνια του Πηλίου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για την Φούτμπολ Λιγκ.

Ο Δικέφαλος, όπως αποδεικνύει και το τελικό αποτέλεσμα ήταν κατά πολύ καλύτερος του αντιπάλου του, αν και δεν εντυπωσιάσει στο δεύτερο ημίχρονο όπως στο πρώτο, όπου κατάφερε να αγωνιστεί στρωτά με αρκετούς ωραίους συνδυασμούς.

Αυτός που εντυπωσιάσει ήταν ο νεοαποκτηθέντας, Μπαρμπόσα, ο οποίος σε ουκ ολίγες περιπτώσεις έδειξε την αξία του. Επίσης, αρκετά σημαντικό είναι το γεγονός ότι εκτός του Μπαρμπόσα, σκόρερ αναδείχθηκε και ο επίσης νεοαποκτηθέντας Χρήστος Αραβίδης.

Τα γκολ της Ένωσης: Σβάρνας (20′), Μπρέσεβιτς (26′), Μπαρμπόσα (28′), Ντακόλ (73′) και Αραβίδης (84′).

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΕΚ: Βούρας, Γεωργέας, Πεταυράκης, Κολοβέτσιος, Σβάρνας, Μάνταλος, Κορδέρο, Πλατέλλας, Ανάκογλου, Μπαρμπόσα, Μπρέσεβιτς (31′ Τσεβάς)

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο: Π. Ντούνης, Μπακάκης, Σαρρής, Λαμπρόπουλος, Γροντής, Ρόβας, Φαγέ, Μ. Ντούνης, Ντακόλ, Ζόριτς, Αραβίδης

ΑΕ Διμηνίου: Κοντογιάννης, Τσαντόπουλος, Αποστολίδης, Ταμπακόπουλος, Τανάγιας, Μαυρίδης, Αξιώτης, Φαρασόπουλος, Κανδήλας, Φιλατζικιώτης, Ανατολής

Αγωνίστηκαν και οι: Ζάγκας, Τσουκάλης, Αναστασίου, Τόμπρας, Χονδρός, Σατελιάν, Χρυσανθόπουλος