«Τρέχουν» στην ΑΕΚ για την άδεια

Η διοίκηση της ΑΕΚ "τρέχει" το θέμα του γηπέδου, ώστε να εκδοθεί το συντομότερο η οικοδομική άδεια.

Στην ΑΕΚ έχει χαθεί ήδη πολύτιμος χρόνος για την ανέγερση του νέου γηπέδου της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια, κυρίως λόγω της καθυστέρησης για την ψήφιση του νομοσχεδίου από τη Βουλή, αλλά και της χρονοβόρων γραφειοκρατικών διαδικασιών στη χώρα μας και έτσι η διοίκηση του συλλόγου επιθυμεί πλέον να μη χαθεί ούτε μια μέρα, προς την επίτευξη του μεγάλου στόχου.

Παρ΄ότι διανύουμε την εβδομάδα όπου ουσιαστικά δεν… δουλεύει τίποτα στην Ελλάδα, στην Ένωση δεν σταματούν να δουλεύουν το θέμα του γηπέδου. Ένα ακόμα βήμα έγινε σήμερα με την κατάθεση του φακέλου στο ΥΠΕΧΩΔΕ για την έκδοση της οικοδομικής άδειας, όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι “κιτρινόμαυροι”.

Στην ΑΕΚ αισιοδοξούν, ότι αυτό θα συμβεί εντός του Σεπτεμβρίου, όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το AEKnea.gr, προκειμένου να μπουν οι μπουλντόζες στη Νέα Φιλαδέλφεια και να ξεκινήσουν τα έργα για την «Αγιά Σοφιά».

Δείτε τη σημερινή ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«H ΠAE AEK ανακοινώνει ότι κατατέθηκε σήμερα στην αρμόδια υπηρεσία του ΥΠΕΧΩΔΕ και συγκεκριμένα στη διεύθυνση ΔOKK με αριθμό πρωτοκόλλου 39151 ο φάκελος που αφορά την έκδοση της οικοδομικής άδειας για την ανέγερση του γηπέδου μας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Πρωταρχικός στόχος μας πλέον είναι να μη χαθεί ούτε μια ημέρα και να προχωρήσουν άμεσα όλες οι διαδικασίες που απαιτούνται στη συνέχεια».