Ισόπαλος με Μπιλμπάο ο Ολυμπιακός

Στις φιλικές αναμετρήσεις, το τελικό αποτέλεσμα είναι το τελευταίο που μετράει για τους προπονητές των ομάδων. Ο Ολυμπιακός, συνέχισε τα δυνατά του φιλικά και στην πρώτη του αναμέτρηση στο «Γ. Καραϊσκάκης» μπορεί να πήρε… άριστα στην άμυνα καθώς δεν δέχτηκε ιδιαίτερες απειλές από τη γρήγορη Μπιλμπάο, ωστόσο στην επίθεση έδειξε αρκετά προβλήματα και πως του λείπει ο επιθετικός που ψάχνει τις τελευταίες ημέρες.

Οι συνθήκες δεν βοηθούσαν καθώς η ζέστη ήταν αρκετή και έτσι οι δύο ομάδες κινήθηκαν σε ρηχά νερά. Στο πρώτο μέρος, υπήρξαν ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες με την Μπιλμπάο να προσπαθεί να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις, χωρίς επιτυχία όμως, καθώς οι επιστροφές του Ολυμπιακού ηταν πολύ γρήγορες.

Στην επανάληψη, οι αρκετές αλλαγές από τους δύο προπονητές έριξαν ακόμα περισσότερο το ρυθμό. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν περισσότερο απειλητικοί με κυριότερη ευκαιρία, αυτή του Κολοβού με το σουτ του να μπλοκάρεται από τον Ιραϊθόθ εύκολα.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Παπαδόπουλος, Αμπιντάλ, Σαλίνο, Μαζουακού, Μανιάτης, Σάμαρης, Φουστέρ, Ντοσεβί, Τσόρι, Διαμαντάκος.

Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν για τον Ολυμπιακό οι: Μποτία, Κασάμι, Ελαμπντελαουΐ, Μέγερι, Εντινγκά, Σαβιόλα, Γκαζαριάν, Κολοβός, Βούρος, Αυλωνίτης και Μπουχαλάκης.

Μπιλμπάο (Βαλβέρδε): Ιραϊθόθ, Ιραόλα, Γκουρπέγκι, Λαπόρτ, Μπαλενθιάγκα, Ιτουράσπε, Μικέλ Ρίκο, Ουνάι Λόπεθ, Ιμπάι, Αντούριθ, Μουνιαΐν.

Στο β’ αγωνίστηκαν επίσης οι: Μοράν, Βιγκέρα, Εξτιέτα.