
Ο Χόρχε Ελγκέτα, ο προπονητής της Ένωσης, έχει βάλει ψηλά τον πήχη και θα ξεκινήσει το χτίσιμο της ομάδας για να την επόμενη σαιζόν, την οποία θέλει να παρουσιάσει ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα.
Οι παίκτες της Ένωσης λοιπόν, αναμένεται να μαζευτούν στην Αθήνα τη Δευτέρα και μέχρι την Πέμπτη θα περάσουν από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, ενώ αμέσως μετά θα αναχωρήσουν για την Πορταριά όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του τμήματος.
Να σημειωθεί, πως η ΑΕΚ έχει ολοκλήρωση το ρόστερ της (ίσως αποκτηθεί ακόμα ένας ξένος, μόλις η ομοσπονδία δώσει το πράσινο φως για την δυνατότητα απόκτησης ακόμα ενός ξένου αθλητή από τους συλλόγους) από νωρίς και έτσι ο Αργεντίνος τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες.