Καθόλου ικανοποιημένος ο Μίτσελ για το ματς με τη Φενέρ

Σε φιλικό προετοιμασίας στη Κωνσταντινούπολη, ο Ολυμπιακός ήταν μέτριος και έχασε 2-1 από τη Φενέρμπαχτσε με τον Μίτσελ να υποστηρίζει πως δεν του άρεσε το παιχνίδι.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε: “Οι συνθήκες δεν είναι και δεν πρέπει να αποτελούν δικαιολογία. Θα είμαστε έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος. Τα στατιστικά δείχνουν ότι κάναμε τις ίδιες ευκαιρίες. Έντεκα εκείνοι και έντεκα εμείς. Το παιχνίδι δεν μου άρεσε σε σχέση με τα προηγούμενα. Μετράει πολύ αυτό το παιχνίδι γιατί μας δείχνει ότι πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας. Θα βρούμε και άλλα τέτοια παιχνίδια σε αυτό το επίπεδο”.

Ο Μίτσελ έκανε δηλώσεις και στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού και μίλησε, για την προετοιμασία που ολοκληρώθηκε: “Πήγε καλά η προετοιμασία. Κάναμε την δουλειά που θέλαμε και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την επόμενη εβδομάδα που ξεκινάει το πρωτάθλημα”.

Για το αν έμεινε ικανοποιημένος από όσα είδε: “Γενικά, είναι καλή η εικόνα που κρατάω από αυτή την προετοιμασία. Σήμερα το χειρότερο που κάναμε, είναι αυτό που κάνουμε συνήθως καλύτερα στο παιχνίδι μας, να έχουμε κατοχή της μπάλας. Σήμερα δεν το καταφέραμε, αλλά σε γενικές γραμμές κρατάω μια καλή εικόνα από την προετοιμασία”.

Για το αν έχει καταλήξει στην εικόνα που θα έχει ο Ολυμπιακός κόντρα στη Νίκη Βόλου: “Η γενική ιδέα που θα έχουμε για αυτό το πρώτο παιχνίδια θα έχει σχέση με αυτό που έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Δεν θα αλλάξουν και πολλά πράγματα. Μπορεί να αλλάξουμε παίκτες, αλλά το σύστημα και η ιδέα θα είναι πάντα ίδια”.