Η σαλονάτη ΑΕΚ και ο «Τίγρης»

Το ρεπορτάζ του αθλητικού έντυπου Τύπου για την ΑΕΚ.

Ο σημερινός αθλητικός Τύπος ασχολείται με την εμφάνιση της ΑΕΚ στο χθεσινό φιλικό κόντρα στη Νίκη Βόλου.

Αναλυτικά:

Goal

«Μαέστρος στην ΑΕΚ που γίνεται ομάδα» είναι ο τίτλος της εφημερίδας.«Η πολύ καλή ΑΕΚ – κυρίως του πρώτου ημιχρόνου- έστειλε το μήνυμα ότι ανήκει ήδη στη SuperLeague, ενώ ο Μάνταλος ότι θα τη διευθύνει στην πορεία της προς την επιστροφή».

Sportday

«Έκρυψαν τη μπάλα!» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. «Όμορφο ποδόσφαιρο από τη συμμορία του Μπαρμπόσα που φωνάζει «Ερχόμαστε». Με μπροστάρη τον Πορτογάλο και κεφάτους τους Μάνταλο και Πλατέλλα η… βασική ΑΕΚ του πρώτου μέρους ενθουσίασε τον κόσμο της».

Livesport

«Σαλονάτη» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. «Εξαιρετικό δείγμα γραφής από την ΑΕΚ, που χόρεψε για 60 λεπτά στο πάρτι τίτλου της Νίκης Βόλου. Τίγρη παρόντος το ματς. Ο Μελισσανίδης ανέβηκε στα Χάνια για να είναι κοντά στην ομάδα. «Δεν τελειώσαμε», όλα ανοιχτά για μεταγραφική ενίσχυση άφησε ο Δέλλας».

Ώρα των σπορ

«Τριάδα που σκοτώνει» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. «Δύο κλάσεις πάνω η ΑΕΚ από το πρωτάθλημα που θα αγωνιστεί, τρεις κλάσεις πάνω οι Μάνταλος, Αραβίδης και Μπαρμπόσα. Πανέτοιμος ο Μιλοβάνοβιτς για την επόμενη κίνηση. Πάρτι και στον Βόλο».