
Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Τεταρτή (20/8) τον Ρήγα Φεραίο, με την έδρα να είναι τελικά στο Βελεστίνο και όχι στα Χάνια όπως είχε προγραμματιστεί.
Αυτό γίνεται λόγω του ότι ο Ρήγας Φεραίος θέλει να δωρίσει τα έσοδα στον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικά Ασθένεια.
Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ο φιλικός αγώνας της Τετάρτης (20/08) με αντίπαλο τον ΑΣ Ρήγα Φεραίου που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στα Χάνια, θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα και ώρα 18.00 στο γήπεδο του Ρήγα Φεραίου στο Βελεστίνο.
Ο λόγος αλλαγής της έδρας του συγκεκριμένου αγώνα οφείλεται στην πρόταση από την ομάδα του Ρήγα Φεραίου που αποδέχτηκε η ΠΑΕ ΑΕΚ ώστε τα έσοδα της αναμέτρησης να διατεθούν στον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ».