Δέλλας: “Ο πρόεδρος, ο πιο φανατικός οπαδός μας”

Για το σημερινό φιλικό με το Ρήγα Φεραίο και το επερχόμενο σπουδαίο ματς με τη Ρόμα, μίλησε ο Τραϊανός Δέλλας.

Στις αρκετές χαμένες ευκαιρίες της ΑΕΚ, παρά το ευρύ 4-0, στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του φιλικού με το Ρήγα Φεραίο, στάθηκε ο Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος ωστόσο έμεινε ικανοποιημένος από τη σοβαρότητα που έδειξαν οι παίκτες του.

«Ολοκληρώσαμε το πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας καθώς υπάρχει πολύς χρόνος μέχρι να αρχίσει το πρωτάθλημα. Σήμερα ήμασταν σοβαροί και αυτό ήταν το ζητούμενο για το συγκεκριμένο φιλικό. Πάλι, βέβαια, χάσαμε κάποιες ευκαιρίες και αυτό είναι ένα θεματάκι που θα πρέπει να το κοιτάξουμε», είπε αρχικά ο «Κολοσσός» και πρόσθεσε: «Πήραν χρόνο συμμετοχής όλα τα παιδιά και στόχος μας πλέον είναι σιγά-σιγά να μοντάρουμε την ομάδα για να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει».

Στη συνέχεια ο προπονητής της Ένωσης, αναφέρθηκε στο φιλικό του Σαββάτου με τη Ρόμα, καλώντας τον κόσμο να βρεθεί στο ΟΑΚΑ: «Το φιλικό με την Ρόμα είναι ένα κίνητρο για τους παίκτες. Περιμένουμε να έρθει ο κόσμος για να γνωρίσει, ας το πούμε έτσι, τη νέα ομάδα και πιστεύω ότι η παρουσία του κόσμου θα δώσει και κίνητρο στα παιδιά. Είναι ένα πολύ μεγάλο φιλικό για εμάς και πρέπει να το χαρούμε γιατί το ποδόσφαιρο είναι χαρά. Θα βγάλουμε πάντως και κάποια συμπεράσματα αλλά πάνω από όλα αυτό το ματς πρέπει να το χαρούμε».

Ερωτηθείς για το τετ-α-τετ που είχε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, μετά το τέλος του ματς, είπε: «Ο πρόεδρος είναι ο πιο φανατικός οπαδός. Έχει όραμα για την ομάδα και βλέπει σιγά σιγά να γίνεται αυτό που έχει στο μυαλό του. Με υπομονή και πολύ δουλειά μπορούμε να φτάσουμε εκεί που θέλει ο Μελισσανίδης και όλοι μας».