Παίκτης της Βέροιας ο Κατίδης

Επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Βέροιας, ο Γιώργος Κατίδης, ο οποίος ανακοινώθηκε επίσημα από το σύλλογο της Ημαθίας.

Στη Βέροια θα συνεχίσει την καριέρα του, ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ Γιώργος Κατίδης. Ο 21χρονος επιθετικός επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά την περιπέτεια που είχε στην Ιταλία και τη Νοβάρα, με την οποία μέτρησε μόλις 10 συμμετοχές.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είχε πρόταση και από τον ΟΦΗ, αλλά προτίμησε να αγωνιστεί με τη φανέλα της “Βασίλισσας”.

Αφού πέρασε από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ με τον σύλλογο, ο Γιώργος Κατίδης υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και ακολούθως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βέροια:

“Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την απόκτηση του 21χρονου ποδοσφαιριστή Γιώργου Κατίδη.
Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε το πρωί στα γραφεία της Π.Α.Ε. και μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε τα εξής: “Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα στη Βέροια, μια ομάδα που πραγματικά έδειξε ότι με ήθελε, με πίστεψε και μου δίνει την ευκαιρία να δείξω πραγματικά αυτό που αξίζω. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω και εγώ από τη μεριά μου για την επίτευξη των στόχων της ομάδας, της διοίκησης αλλά και του κόσμου. Θέλω να ευχαριστήσω όλων τον κόσμο για τα μηνύματα υποστήριξης που δέχομαι αυτές τις ημέρες και να τους υποσχεθώ πως θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό.”
Ο Γιώργος επέλεξε να αγωνίζεται με το No 16″.