Δημοσθένους: «Μεγάλη πρόκληση να αγωνιστώ στην ΑΕΚ»

Ο Βασίλης Δημοσθένους μίλησε για την μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Τα τυπικά μένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Βασίλη Δημοσθένους στην ΑΕΚ. Ο νεαρός πίβοτ, περιμένει να πάρει στα χέρια του τα συμφωνητικά από την «Ένωση» για να υπογράψει και να ανακοινωθεί επίσημα από την ΑΕΚ. Ο Κύπριος παίκτης μίλησε στην επίσημη ομοσπονδία της Κύπρου για αυτή την ευκαιρία που του δίνεται.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η εξέλιξη αυτή αποτελεί για μένα μια πολύ μεγάλη πρόκληση. Είναι μια ευκαιρία να κάνω ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα μου. Η ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια είναι η κορυφαία ομάδα στο Ελληνικό πρωτάθλημα χάντμπολ και δεν κρύβω ότι το ενδιαφέρον του κ. Αρβανίτη για το άτομο μου, με τιμά ιδιαίτερα. Εύχομαι και ελπίζω ότι όλα θα εξελιχθούν ομαλά και ότι θα καταφέρω τελικά να αγωνιστώ στην μεγάλη ομάδα της ΑΕΚ, σε ένα επαγγελματικό πρωτάθλημα με πολύ καλύτερο επίπεδο από το δικό μας στην Κύπρο».

Αξίζει να σημειωθεί πως σε αυτή τη μεταγραφή θα υπάρχει κάτι διαφορετικό. Ο Βασίλης Δημοσθένους δεν θα μετακομίσει μόνιμα στην Ελλάδα, αλλά θα έρχεται τα Σαββατοκύριακα για τους επίσημους αγώνες της ομάδας και για κάποια φιλικά. Θα προπονείται κανονικά στη Κύπρο και θα ακολουθεί πρόγραμμα που ετοίμασε γι’αυτόν ο Γιάννης Αρβανίτης.