Μακρυά σου ο χρόνος δεν περνάει κανονικά…

Γράφει ο Ιορδάνης Χρυσοβελώνης…

Δύσκολο να είσαι μακρυά από πράγματα που αγαπάς… Καμιά φορά τα νοσταλγείς τόσο πολύ που πιστεύεις πως μπορείς να κάνεις τα πάντα για να βρεθείς κοντά τους, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση κάποιος σε επαναφέρει λέγοντας σου πως έχεις “εμπλοκή”.

Τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα όταν βλέπεις την αγαπημένη σου ομάδα, μετά από 2 χρόνια να επιστρέφει στην Super League, να κερδίζει τα ντέρμπι και εσύ να είσαι κάπου στην Λήμνο, προσπαθώντας να βρεις τρόπο να βγεις για να δεις τα ματς, καθώς δεν έχουμε ούτε NOVA (τόσο ωραία περνάμε). Σίγουρα με πειράζει που δεν είμαι εκεί σε κάθε ματς, αλλά το χειρότερο είναι ότι δεν ήμουν σε παιχνίδια που αποδείχθηκε το “ΑΕΚ is back”.

Τελευταίο και ίσως χειρότερο όλων είναι πως δεν περνάει ο καιρός, έτσι ώστε να ξανά βρεθώ κοντά της και να ξεκινήσω ξανά το ρεπορτάζ που τόσο πολύ αγαπάω. Μπορεί να λείπω 6 μήνες αλλά δεν έχω χάσει το παραμικρό με ότι συσχετίζεται.

Ελπίζω σε ακόμα καλύτερες μέρες και ακόμα πιο καυτές “κιτρινόμαυρες” νίκες με εμένα παρών να το χαρώ περισσότερο. Οι μέρες περνάνε… Το θέμα είναι πως..

Ιορδάνης Χρυσοβελώνης