Σίγουρος για την ανατροπή ο Σαββίδης!

Σίγουρος ότι ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να προκριθεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ εμφανίστηκε ο Ιβάν Σαββίδης, αλλά και προβληματισμένος για την εμφάνιση με τη Ζίμπρου.

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ παρακολούθησε το παιχνίδι με τους Μολδαβούς σε θαλαμηγό, ανοιχτά της Νάξου κι αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα αποβιβάστηκε στο νησί, φορώντας μάλιστα και φανέλα της ομάδας της Θεσσαλονίκης, πηγαίνοντας να δειπνήσει σε ουζερί της περιοχής.

Ο ομογενής επιχειρηματίας δεν άργησε να γίνει αντιληπτός από φίλους των «ασπρόμαυρων», οι οποίοι τον πλησίασαν και του εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για την εικόνα της ομάδας, όπως αναφέρει η «Live Sport». O Σαββίδης συζήτησε για λίγη ώρα μαζί τους κι εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να προκριθεί.

«Θα νικήσουμε 5-0 και θα περάσουμε!», εμφανίζεται να είπε χαρακτηριστικά ο διοικητικός ηγέτης του Δικεφάλου, ο οποίος πάντως δήλωσε προβληματισμένος κι αυτός με την εμφάνιση της ομάδας. Παράλληλα διαβεβαίωσε πως θα γίνουν δύο δυνατές μεταγραφές στον ΠΑΟΚ και θα πάει καλά τη φετινή σεζόν.