Έτοιμο το πούλμαν των Ακαδημιών, ψάχνει το “σλόγκαν”

To νέο πούλμαν των Ακαδημιών είναι ήδη στη διάθεση της ΑΕΚ, η οποία ζητά από τον κόσμο να βρει το "σλόγκαν" που θα το συνοδεύει.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό εδώ και καιρό, από φέτος εκτός από το πούλμαν της πρώτης ομάδας της ΑΕΚ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήθελε να υπάρχει ακόμα ένα για τα παιδιά των Ακαδημιών του συλλόγου.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Ένωσης, το νέο πούλμαν είναι ήδη στη διάθεση της ομάδας και η ΠΑΕ καλεί τον κόσμο να επιλέξει το σλόγκαν που αναγράφεται στην εξωτερική του πλευρά.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«Tο πούλμαν της ΠΑΕ ΑΕΚ που θα μεταφέρει καθημερινά τα παιδιά των Ακαδημιών μας στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα, είναι στη διάθεση της ομάδας.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ καλεί τον κόσμο της να συμμετάσχει στον διαγωνισμό για την επιλογή του σλόγκαν που θα αναγράφεται στην εξωτερική πλευρά του πούλμαν, μεταφέροντας παράλληλα ένα μήνυμα για το «αύριο» του Συλλόγου μας.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό, μπορούν να στείλουν τις προτάσεις τους (με πολύ μικρό αριθμό λέξεων) σε ηλεκτρονική μορφή στο [email protected] μαζί με τα στοιχεία επικοινωνίας τους, έως τις 3 Σεπτεμβρίου στις 12:00

Η τελική επιλογή θα γίνει από την ΠΑΕ ΑΕΚ και ο νικητής του διαγωνισμού θα παραλάβει ένα δώρο από την ΠΑΕ το περιεχόμενο του οποίου θα ανακοινωθεί εντός των προσεχών ημερών».