Κολοβέτσιος: “Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο”

"Ήταν φανταστικός ο κόσμος της ΑΕΚ. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο", τόνισε ο Κολοβέτσιος.

Ενθουσιασμένος από την παρουσία του κόσμου στο ΟΑΚΑ, εμφανίστηκε ο στόπερ της ΑΕΚ, Δημήτρης Κολοβέτσιος, στις δηλώσεις του στον OTE TV, μετά το τέλος του αγώνα με τη Ρόμα. Ο νεαρός παίκτης τόνισε ότι η Ένωση είχε καλή εικόνα, αλλά έχει ακόμα δρόμο για να είναι 100% έτοιμη.

«Πιστεύω είχαμε καλή εικόνα ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Όσα έχουμε δουλέψει βγήκαν ως ένα βαθμό. Ήταν μια γιορτή για τον κόσμο. Δεν είμαστε ακόμη 100% έτοιμοι. Έχουμε δρόμο μπροστά μας. Γενικά έχουμε μια καλή εικόνα, βγαίνουν κάποια συμπεράσματα. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι», ενώ αναφερόμενος στο γεγονός ότι τον εμπιστεύεται ο Τραϊανός Δέλλας, είπε:

«Ασφαλώς και με γεμίζει με αυτοπεποίθηση, το γεγονός ότι με εμπιστεύεται ο κ. Δέλλας. Μου δίνει κίνητρο να δουλέψω έξτρα, να δικαιώσω τον προπονητή μου και όσους με έφεραν στην ΑΕΚ», και καταλήγοντας δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη σπουδαία ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος: «Ήταν φανταστικός ο κόσμος της ΑΕΚ. Δεν έχω ξαναζήσει τέτοιο πράγμα στη ζωή μου. Να ξέρει ότι θα δίνουμε το 100% είτε εντός είτε εκτός έδρας».