Παπαφωτίου: “Η ΑΕΚ θα βρει το δρόμο της”

Στο εξωτερικό θα συνεχίσει την καριέρα της, η πρώην αρχηγός της ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ, Αθηνά Παπαφωτίου, η οποία μίλησε για αυτή την απόφασή της.

Για την ΑΕΚ και την απόφασή της να συνεχίσει την καριέρα της στο εξωτερικό, μίλησε σε συνέντευξή της στην ιστοσελίδα «sport24.gr», η Αθηνά Παπαφωτίου. Η πρώην αρχηγός της ομάδας βόλεϊ της Ένωσης, ευχήθηκε η ομάδα να βρει το δρόμο της και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο νέας συνεργασίας στο μέλλον.

«Σίγουρα υπάρχουν πολλοί λόγοι, οι οποίοι μας εμπόδισαν να κατακτήσουμε τους στόχους μας, αλλά για μένα ο πιο βασικός ήταν ότι δεν είχαμε καθόλου διάρκεια και σταθερή απόδοση. Σαν ομάδα ήμασταν πολύ επιρρεπείς στα λάθη και αυτό μας στοίχισε», είπε αρχικά η Παπαφωτίου, ενώ σχετικά με την απόφασή της να συνεχίσει στο εξωτερικό, είπε:

«Η πρόταση από το εξωτερικό ήρθε αρκετά νωρίτερα σε σχέση με την εξέλιξη της κατάστασης στην ΑΕΚ, αλλά έτσι κι αλλιώς η απόφασή μου ήταν ανεξάρτητη από αυτό. Είχα αποφασίσει ότι θέλω να δοκιμάσω να παίξω στο εξωτερικό και όταν μου παρουσιάστηκε αυτή η ευκαιρία ήμουν σίγουρη για το τι θέλω».

Αναφορικά με το μέλλον της ΑΕΚ, πρόσθεσε: «Ξέρω ότι τα πράγματα στην ΑΕΚ αυτή τη στιγμή είναι περίεργα, αλλά υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται και στηρίζουν το τμήμα και πιστεύω με υπομονή και οργάνωση μπορεί να πετύχει τους στόχους της. Κανείς δεν ξέρει πώς θα έρθουν τα πράγματα στο μέλλον και πιστεύω ότι όταν οι συνθήκες είναι ευνοϊκές και για μένα και για την ΑΕΚ, μπορούμε να ξανασυνεργαστούμε. Έζησα τρία χρόνια σε αυτή την ομάδα με πάρα πολλές καλές στιγμές, αλλά και απογοητεύσεις. Όμως έτσι είναι ο αθλητισμός κι εγώ επιλέγω να κρατήσω μόνο τα καλά. Πραγματικά εύχομαι στην ΑΕΚ καλή επιτυχία και να βρει το δρόμο της».

Καταλήγοντας, μίλησε για τη νέα προοπτική της καριέρας της στη Γερμανία: «Για μένα ήταν προσωπικός στόχος και όνειρο ζωής να καταφέρω να παίξω στο εξωτερικό και είμαι ενθουσιασμένη που μου δίνεται η ευκαιρία αυτή σε ένα καλύτερο και πιο οργανωμένο Πρωτάθλημα. Πιστεύω θα με βοηθήσει πολύ να βελτιωθώ ατομικά και στον τρόπο παιχνιδιού μου. Εάν έχω τη δυνατότητα θα ήθελα να μείνω αρκετά χρόνια στο εξωτερικό, γιατί θα μπορέσω να εξελιχθώ περισσότερο».