Μαύρη η δεύτερη, λευκή η τρίτη εμφάνιση της ΑΕΚ

Σύμφωνα με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες του ΑΕΚnea.gr, η μαύρη και η λευκή εμφάνιση κλείνουν την "τριάδα" της νέας περιόδου.

Πριν από περίπου δύο μήνες (30/6) το ΑΕΚnea.gr, σας αποκάλυψε πρώτο τη νέα εμφάνιση της ΑΕΚ της σεζόν 2014-15 (δείτε ΕΔΩ το σχετικό άρθρο). Σήμερα, επανερχόμαστε με νέες ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες, σχετικά με τις άλλες δύο εμφανίσεις της Ένωσης για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες λοιπόν, μετά την πρώτη κιτρινόμαυρη ριγέ φανέλα, η δεύτερη της ΑΕΚ θα είναι σε όλη μαύρο χρώμα, όπως ακριβώς συνέβη και πέρσι. Σε ότι αφορά την τρίτη εμφάνιση, αυτή θα είναι σε λευκό χρώμα. Ενδεχομένως, αυτή να είναι και η φανέλα που θα φορούν οι γκολκίπερ, όπως έχει γίνει ξανά στο παρελθόν.

Η ΑΕΚ θα έχει στη διάθεσή της, τις νέες εμφανίσεις τις επόμενες μέρες, αλλά πιθανότατα μετά το παιχνίδι Κυπέλλου της Παρασκευής (29/8) με τον Φωκικό. Επομένως και σε αυτό το παιχνίδι, οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης θα φορέσουν τις λευκές φανέλες, όπως έχει γίνει σε όλα τα φετινά φιλικά.