Ξεκίνησαν οι εγγραφές στην Ακαδημία της ΑΕΚ

Ανακοίνωση για την έναρξη των εγγραφών για τη νέα αγωνιστική περίοδο στην ακαδημία της Ένωσης εξέδωσε το τμήμα σάλας της ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ακαδημία της Ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ εισέρχεται στον 5ο χρόνο λειτουργίας, εγκαινιάζοντας το νέο μέλος της ακαδημίας, στο αθλητικό κέντρο “CHAMPIONS” στο Ελληνικό, δίνοντας την δυνατότητα σε δεκάδες παιδιά των Νοτίων Προαστίων της Αθήνας, να εγγράφουν στην ακαδημία της Α.Ε.Κ φορώντας την φανέλα με τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ.

Όσοι αθλητές – μέλη της ακαδημίας κατά την αγωνιστική περίοδο 2013-14, δεν έχουν ακόμη ολοκληρώσει την προεγγραφή τους, παρακαλούμε πολύ όπως το δηλώσουν ΑΜΕΣΑ, καθώς λόγω της μεγάλης συμμετοχής νέων αθλητών κατά την περίοδο των καλοκαιρινών προεγγραφών, πολλά τμήματα της ακαδημίας έχουν ΗΔΗ οριστικοποιηθεί.

Ο φετινός σχεδιασμός του προγράμματος περιλαμβάνει την δημιουργία επιπλέον αγωνιστικών τμημάτων, ELITE Group, στις κατηγορίες JUNIOR & PROJUNIOR, με συμμετοχή σε αυτά, επιλεγμένων αθλητών της ακαδημίας από όλα τα αθλητικά κέντρα.

Την προσεχή αγωνιστική περίοδο, θα λειτουργήσουν ειδικά ολιγομελή τμήματα (2-4) αθλητών Personal Football Training & Fitness Coordination, με σκοπό την πληρέστερη εκγύμναση και προετοιμασία των αθλητών, από πιστοποιημένους – διπλωματούχους προπονητές UEFA & Γυμναστές ΤΕΦΑΑ. Δηλώσεις συμμετοχής, κατά την περίοδο των εγγράφων, στην γραμματεία της ακαδημίας.
Ενημερώνουμε τους αγαπητούς αθλητές και μέλη της ακαδημίας, γονείς καθώς και νέους φίλους που έχουν ήδη προεγγραφεί πως η 1η μέρα έναρξης των τμημάτων στα 5 αθλητικά κέντρα ορίζεται σύμφωνα με το πρόγραμμα του πίνακα.

Σημείωση: Το τελικό πρόγραμμα καθώς και οι προπονητές των τμημάτων, θα οριστικοποιηθεί, έως 15/9/2014, με την ολοκλήρωση των εγγραφών παλαιών & νέων μελών.

Όροι & προϋποθέσεις για την έγκριση εγγραφής αθλητών:

i. Δυο (2) πιστοποιητικά γέννησης με ταυτοπροσωπία η’ επικυρωμένη φωτοτυπία ταυτότητας / διαβατηρίου, για αθλητές με έτος γεν. (1997-2009)

ii. Ιατρική βεβαίωση ικανότητας άθλησης από ιδιώτη παιδίατρο / παθολόγο / παιδοκαρδιολόγο είτε δήλωση συμμετοχής στην ομαδική καρδιολογική εξέταση TRIPLEX, από το ιατρικό κέντρο, συνεργάτη της ακαδημίας «ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΙΣΤΗ», στην Νέα Ιωνία.

iii. Συμπληρωμένη αίτηση εγγραφής ακαδημίας ποδοσφαίρου ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ

iv. Δυο (2) φωτογραφίες διαβατηρίου».