Το “αντίο” του Μανωλά στην “ερυθρόλευκη”… οικογένειά του

Το... δακρύβρεχτο "αντίο" του Μανωλά, που πρόλαβε να γίνει μέλος της "ερυθρόλευκης" οικογένειας.

Μπορεί να αγωνίστηκε μόλις δύο χρόνια στην ομάδα του Πειραιά, ωστόσο ο Κώστας Μανωλάς πρόλαβε να γίνει… μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού. Σε μια άκρως… συγκινητική ανακοίνωση, ο νεαρός αμυντικός αποχαιρέτησε τους «ερυθρόλευκους», ευχαριστώντας τους «ερυθρόλευκους» και τον πρόεδρο τους και υποσχέθηκε πως κάποια στιγμή θα επιστρέψει στην οικογένειά του!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού και οι δηλώσεις:
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Κώστα Μανωλά, στην Ιταλική Ρόμα.
Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο διεθνής ποδοσφαιριστής δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος από την πρώτη στιγμή εμπιστεύτηκε το ταλέντο μου, πίστεψε σε εμένα και μου έδωσε απλόχερα όλα τα εφόδια για εξελιχθώ στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό επίπεδο. Ο Ολυμπιακός ήταν και είναι για μένα μια μεγάλη οικογένεια και η διαφορά του σε σχέση με τις άλλες ελληνικές ομάδες είναι πολύ μεγάλη.
Θέλω επιπρόσθετα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο που κράτησε το λόγο του, όπως το κάνει πάντα και σεβάστηκε την επιλογή μου να παίξω στη Ρόμα και αρνήθηκε προτάσεις που θα έφερναν περισσότερα χρήματα στον Ολυμπιακό!
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα όσο καιρό ήμουν στον Ολυμπιακό, αλλά και τους συμπαίκτες μου, καθώς χωρίς εκείνους, δεν θα μπορούσα να πετύχω τόσα πολλά.
Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο του Ολυμπιακού που με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή, με έκανε μέλος της ερυθρόλευκης οικογένειας και είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή οι δρόμοι μας θα συναντηθούν ξανά».