Χρειάζεται χρόνο ο Μπρέσεβιτς

Ο Ιβάν Μπρέσεβιτς δεν είναι ακόμα απολύτως έτοιμος να μπει σε ρυθμούς αγώνων και αποκλείστηκε από την αποστολή του αγώνα της Παρασκευής.

Χωρίς τον Ιβάν Μπρέσεβιτς θα αγωνιστεί η ΑΕΚ στο παιχνίδι Κυπέλλου της Παρασκευής με τον Φωκικό, καθώς ο Τραϊανός Δέλλας αποφάσισε να αφήσει τον Κροάτη επιθετικό εκτός αποστολής.

Με μια πρώτη ανάγνωση, μπορεί η συγκεκριμένη επιλογή να προκάλεσε έκπληξη, δεδομένου ότι ο Μπρέσεβιτς είχε παρουσία στα φιλικά στο Πήλιο και μάλιστα χρίστηκε και σκόρερ, ωστόσο δεν είναι απολύτως έτοιμος να μπει σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής προέρχεται από έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο και η περίπτωσή του χρήζει ιδιαίτερης μεταχείρισης, ώστε να μην υπάρξει ο κίνδυνος της υποτροπής. Ο παίκτης άλλωστε νιώθει ακόμη συχνά πυκνά κάποιες μικρές ενοχλήσεις, γεγονός απόλυτα φυσιολογικό στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, ενώ όπως είναι λογικό χρειάζεται χρόνο για να… λυθεί και ο ίδιος και να βρει τα πατήματά του. Λόγος βιασύνης άλλωστε δεν υπάρχει, καθώς ο Δέλλας θέλει να έχει τον Μπρέσεβιτς στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Οι άνθρωποι της ομάδας πάντως είναι απόλυτα ικανοποιημένοι, τόσο από την πορεία της αποθεραπείας του Μπρέσεβιτς, όσο και από τον επαγγελματισμό του Κροάτη, όλο αυτό το διάστημα. Αξίζει μάλιστα να αναφέρουμε, ότι ακόμα και στην άδεια που είχε πάρει το καλοκαίρι για να επισκεφτεί την πατρίδα του, συνέχισε αδιάλειπτα το πρόγραμμα που του είχε δώσει το ιατρικό επιτελείο, ώστε να είναι έτοιμος το συντομότερο δυνατόν.