7 παίκτες σε Γερμανικό fund πούλησε ο Αστέρας Τρίπολης

Ο Αστέρας Τρίπολης έγινε η πρώτη ομάδα στην Ελλάδα που συνεργάζεται με επενδυτικό fund από την Γερμανία, το οποίο αγόρασε (με ένα σεβαστό ποσό) τα δικαιώματα επτά νεαρών ποδοσφαιριστών από τις ακαδημίες/πρώτη ομάδα.

Τι περιλαμβάνει η συμφωνία:

Οι Γερμανοί ήρθαν, είδαν και εκτίμησαν τη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης. Σε αυτό, βέβαια, βοήθησε αρκετά η πώληση του Φορτούνη πριν λίγα χρόνια στην Καϊζερσλάουτερν, όπως και η άνοδος των Ελλήνων παικτών γενικότερα στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Έτσι με ένα σχετικά μεγάλο ποσό αγόρασαν τα δικαιώματα επτά ταλέντων που πλέον είναι σε συνιδιοκτησία (όπως στο Καμπιονάτο) με τους Αρκάδες. Πρόκειται για τους: Κυριακόπουλο, Γογωνά, Βελισσάρη, Μηλιώτη, Τσόφλιο, Ζήση, Γκρόσιο.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το fund (Hanseatisches Fussball Kontor) συνεργάζεται επίσης με την Ατλέτικο Μαδρίτης και άλλες γνωστές ομάδες από την Βαλτική, την Σλοβενία, Σλοβακία, ενώ έχει στην κατοχή της ομάδα από την Αυστρία.

Το γεγονός αυτό σημαίνει πως οι νεαροί παίκτες έχουν τη δυνατότητα να δοθούν δανεικοί εκτός Ελλάδας για να ανεβάσουν τις μετοχές τους.

Πηγή: Sport24