Δέλλας: “Κάναμε όσα ζήτησα”

"Πάμε και στην Άμφισσα για τη νίκη", τόνισε ο Τραϊανός Δέλλας.

Απόλυτα ικανοποιημένος με την προσπάθεια των παικτών της ΑΕΚ και το αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα με τον Φωκικό, εμφανίστηκε ο Τραϊανός Δέλλας στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του ματς.

Αρχικά, ο «Κολοσσός» είπε: «Θέλαμε να μπούμε στο Κύπελλο με το δεξί. Τα καταφέραμε καλά. Θα χώριζα το ματς σε δύο μέρη. Στο πρώτο ημίχρονο σε μεγάλο διάστημα είχαμε αργή ανάπτυξη και μας δυσκόλεψε στην λειτουργία, αλλά δίχως να απειληθούμε. Αν εξαιρέσουμε κάποια λάθη μας. Έπαιζε κλειστά ο αντίπαλος και μας δυσκόλεψε. Στο β’ όταν αλλάξαμε ρυθμό τα κάναμε εύκολα με τρία γκολ. Θα μπορούσε μεγαλύτερο το σκορ», ανέφερε ο Δέλλας και πρόσθεσε:

«Είμαι αρκετά ευχαριστημένος με την διάθεση των παιδιών. Θέλαμε σκορ πρόκρισης και το 4-0 είναι πολύ καλό σκορ. Τώρα πάμε και στην Άμφισσα για τη νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε ρυθμό και τα κάναμε εύκολα. Όπως είπα δεν μπορώ να πω ότι δεν είμαι ευχαριστημένος από το 90λεπτο, αφού κάναμε όσα ζήτησα. Ο κόσμος δείχνει αν είναι ευχαριστημένος με το χειροκρότημα».

Σε ερώτηση για την περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, δεν άνοιξε τα… χαρτιά του. «Δεν μιλάω ποτέ για μεταγραφές όπως ξέρετε. Θα δούμε. Με αυτά ασχολείται ο κύριος Μιλοβάνοβιτς».