Κούσας: «Δεν παίξαμε αντιαθλητικά κόντρα στον Ολυμπιακό»

Ο Γιώργος Κούσας διαφωνεί με όσους λένε ότι οι Αγρινιώτες έπαιξαν αντιαθλητικά κόντρα στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με δηλώσεις του στον «NovaΣΠΟΡ FM 94,6» ο Γιώργος Κούσας υποστήριξε πως ο Παναιτωλικός δεν έπαιξε αντιαθλητικά κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την εξέλιξη του χθεσινού ματς: 

«Μας χαροποιεί το γεγονός ότι ήρθαμε ισόπαλοι με τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι πιο δυνατή και ποιοτική ομάδα. Για να σταματήσεις τέτοιου είδους παίκτες πρέπει να παίξεις με πάθος. Έτσι κρατάμε έναν σημαντικό βαθμό. Ήμασταν καλοί, είχαμε διαβάσει καλά το ματς και ακολουθήσαμε τα όσα μας είχε πει ο προπονητής».

Για το αν έπαιξαν αντιαθλητικά: 

«Δε νομίζω ότι παίξαμε αντιαθλητικά, απλώς παίξαμε με περισσότερη δύναμη. Οι τραυματισμοί δεν προήλθαν από κάποιο τάκλιν, με εξαίρεση εκείνον του Μανιάτη που το μαρκάρισμα ήταν πιο δυνατό από ό,τι έπρεπε. Οι άλλες φάσεις δεν επηρεάζουν την εικόνα του αγώνα».

Για τη συνέχεια των υποχρεώσεων του συλλόγου του Αγρινίου: 

«Πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει αυτό το αποτέλεσμα, ώστε να πάρουμε κάποιους βαθμούς στα επόμενα ματς. Στην αρχή έχουμε κάποια δύσκολα παιχνίδια και στη συνέχεια θα παίξουμε με κάποιες ομάδες που είναι στο ίδιο επίπεδο με εμάς».

Για το πώς είδε τον Ολυμπιακό: 

«Είναι καινούργια ομάδα και για να πάρουν αποτελέσματα σε ομάδες που είναι στο ίδιο επίπεδο με εμάς, θα πρέπει να γίνουν πιο ποιοτικοί και περισσότεροι δυνατοί. Χρειάζεται χρόνο, αφού έχουν ποιότητα, και δεν έχουν βρεθεί μεταξύ τους».

Για τη φετινή ομάδα του Παναιτωλικού: 

«Πρέπει να έχουμε μία δυνατή έδρα, να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε, να γίνουμε καλύτεροι εκτός και να πάρουμε και εκεί βαθμούς».

Για τους στόχους που έχουν θέσει στο Αγρίνιο:

«Φέτος η ομάδα πρέπει να έχει ως στόχο την παραμονή. Μακάρι να πετύχουμε κάτι καλύτερο, αλλά πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας αυτό το πράγμα».

Για τη συνεργασία του με τον Μάκη Χάβο, ο οποίος βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας από πέρσι: 

«Είναι καλό που συνεχίζουμε με τον ίδιο προπονητή και έχουμε τον κ. Χάβο μαζί μας, μάς βοηθάει αρκετά και βελτιωνόμαστε σε όλα τα επίπεδα».

Για την παρουσία του στον Παναιτωλικό, όπου βρίσκεται πέντε χρόνια και είναι ο παλιότερος: 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και μπορώ να προσφέρω. Μακάρι να βρίσκομαι και την επόμενη σεζόν εδώ».

Για τον Στέλιο Μαλεζά, ο οποίος αποκτήθηκε φέτος από τον Παναιτωλικό μετά την παρουσία του: 

«Ο Στέλιος είναι αρκετά έμπειρος και είδε κάποια πράγματα στη Γερμανία. Είναι πολύη καλό παιδί και συνεργαζόμαστε άψογα».

Για την επικείμενη απόκτηση του Γιώργου Φωτάκη: 

«Η κάθε προσθήκη έχει ως στόχο να γίνεται καλύτερη ηγ ομάδα. Γνωρίζω τον Γιώργο, είναι καλός παίκτης και έμπειρος και αν γίνει η μεταγραφή θα βοηθήσει αρκετά».

Για το φετινό πρωτάθλημα: 

«Ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη ομάδα και θα ξεφύγει στις επόμενες αγωνιστικές. Όσον αφορά τις υπόλοιπες ομάδες, θα παίξουν σημαντικό ρόλο οι έδρες. Ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ είναι οι αμέσως πιο ποιοτικές ομάδες και οι υπόλοιπες θα παλέψουν για όλες τις θέσεις».