Παράπονα του Φωκικού για τη διαιτησία!

O πρόεδρος του Φωκικού, Σίμος Παπαδημητρίου, έκανε λόγο για παράπονα της ομάδας του, για τη διαιτησία του αγώνα με την ΑΕΚ.

Για το παιχνίδι του Φωκικού με την ΑΕΚ, μίλησε ο πρόεδρος της ομάδας της Άμφισσας, Σίμος Παπαδημητρίου, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι η ομάδα του αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα, ενώ έκανε λόγο και για διαιτητικά λάθη.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

«Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση του Φωκικού στο Ο.Α.Κ.Α όχι όμως και από το αποτέλεσμα, το οποίο είναι βαρύ. Για 60 λεπτά σταθήκαμε καλά στον αγωνιστικό χώρο και πιστεύω πως μέχρι εκείνο το σημείο θα μπορούσαμε να έχουμε κάλλιστα προηγηθεί μετά τις φάσεις που δημιουργήσαμε. Κρατάω λοιπόν αυτά τα 60 λεπτά, γιατί είμαστε μια ομάδα μόλις 20 ημερών, η οποία ακόμα χτίζεται ώστε να είναι έτοιμη στο Πρωτάθλημα. Γνωρίζαμε καλά ότι στο Κύπελλο δεν θα ήμασταν έτοιμοι. Άλλωστε δεν έχει συμπληρωθεί ακόμα το ρόστερ μας και θα προσπαθήσουμε να ενισχύσουμε περαιτέρω τον Φωκικό στη θέση 1 αλλά και να προχωρήσουμε σε μια μεταγραφή που θα κάνει τη διαφορά από το κέντρο και επιθετικά. Το δεύτερο παιχνίδι με την ΑΕΚ θα είναι εντελώς διαφορετικό και εμείς θα είμαστε πολύ καλύτεροι…

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε τόσος ντόρος εδώ και 10 μέρες από πλευράς ΑΕΚ για τον διαιτητή αγώνα κ. Βάτσιο, τον οποίον εγώ προσωπικά τον συγχαίρω για την διαιτησία του στο κυριακάτικο ματς και θεωρώ ότι είναι διαιτητής Super League. Αν κάποια ομάδα πρέπει να διαμαρτύρεται είναι μόνο ο Φωκικός γιατί η ΑΕΚ έπρεπε από το 13ο λεπτό να παίζει με 10 παίχτες και να έχει αποβληθεί ο Λαμπρόπουλος ο οποίος ανέτρεψε τον Gacesa την ώρα που ο τελευταίος έβγαινε μόνος του, απέναντι στον τερματοφύλακα. Αυτή όμως ήταν η εκτίμηση του διαιτητή που είναι αποδεκτή, να δώσει δηλαδή μόνο φάουλ και όχι αποβολή. Ίσως σε αντίθετη περίπτωση τα πράγματα να ήταν διαφορετικά…

Πιστεύω πως η ΑΕΚ στη μοναδική φάση που δημιούργησε έως το 60’ πέτυχε και το μοναδικό της τέρμα ως εκείνη την ώρα, ενώ ο Φωκικός έκανε 2 πολύ καλές ευκαιρίες και έπρεπε να προηγηθεί.
Επιπλέον θεωρώ αδιανόητο και λάθος να μην επιτρέψει η Αστυνομική Διεύθυνση Βορειοανατολικής Αττικής την οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων του Φωκικού στο ΟΑΚΑ. Ακυρώθηκε δυστυχώς μια εκδρομή από την Άμφισσα αρκετών μεγάλης ηλικίας Αεκτζήδων, αλλά και οικογενειών με μικρά παιδιά.

Εμείς θα είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του Πρωταθλήματος μετά από περίπου ένα μήνα και όπως ήταν ο αρχικός μας σχεδιασμός. Κάναμε υπερπροσπάθεια φέτος και πιστεύω ότι πήραμε πολύ καλούς παίχτες, ενώ το ρόστερ μας θα είναι καλύτερο από το περσινό. Είμαι αισιόδοξος ότι η ομάδα θα σταθεί άνετα στη Football League σε όποιον όμιλο και αν συμμετάσχει».