Οι μεταγραφές και το ναυάγιο με Λέκιτς

Το ρεπορτάζ του αθλητικού Τύπου για την ΑΕΚ.

Ο σημερινός Τύπος ασχολείται με τον λόγο που ο Λέκιτς είπε «όχι» στην ΑΕΚ, αλλά και για το περιθώριο της ομάδας για μεταγραφές.

Αναλυτικά:

Goal

«Η κυρία Λέκιτς χάλασε τη μεταγραφή» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. «Η σύζυγος του Σέρβου τον έπεισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Εϊμπάρ και στην ΑΕΚ ανέβαλαν την απόκτηση επιθετικού για τον Ιανουάριο».

Sportday

«Φουλάρει για σέντερ φορ» είναι ο τίτλος της εφημερίδας, η οποία τονίζει ότι η ΑΕΚ θα ψάξει για άλλη λύση μετά το ναυάγιο με τον Λέκιτς.

Livesport

«Όλοι οι… Αντι-Λέκιτς», είναι ο τίτλος της εφημερίδας η οποία παρουσιάζει 20 επιθετικούς για να διαλέξει η ΑΕΚ έπειτα από το ναυάγιο με τον Σέρβο.

Ώρα των σπορ

«Παράθυρο για δύο θέσεις» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. «Η ΑΕΚ ούτως ή άλλως δεν καίγεται για μεταγραφή, αλλά μέχρι τις 10/9 εξακολουθεί να έχει περιθώριο. Ο Κατσουράνης μίλησε με Δέλλα και το θέμα δεν έχει κλείσει.

Όλο το παρασκήνιο για Λέκιτς και γιατί χάλασε η μεταγραφή. Σέντρα στις 28/9 για τη Β’ Εθνική. Με Απόλλωνα Καλαμαριάς στο ΟΑΚΑ το Σάββατο στις 18:00.

Καμπερίδης και Σαρικόπουλος προβάρουν τα Κιτρινόμαυρα. Ανατροπή με Πολυτάρχου που φαίνεται να παραμένει. Αγώνας δρόμου για την έδρα με Περιστέρι και Γλυφάδα να είναι στη λίστα».