Κατσικάρης: «Αρνούμαστε να χάσουμε»

O ομοσπονδιακός τεχνικός Φώτης Κατσικάρης, μίλησε για τη σπουδαία νίκη της Εθνικής μας επί της Κροατίας.

Υπερήφανος για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκε σήμερα η Ελλάδα, δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Φώτης Κατσικάρης, μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Κροατία.

Αναλυτικά, ο 47χρονος προπονητής είπε: «Παίξαμε πολύ έξυπνα. Είχαμε προετοιμαστεί πολύ καλά κι η άμυνά μας ήταν άριστη. Όλα όσα είχαμε σχεδιάσει και δοκιμάσαμε στην προπόνηση, τα εφαρμόσαμε, κάτι που δείχνει πόσο καλά ήταν προετοιμασμένη ψυχολογικά η ομάδα, αλλά και πόσο συγκεντρωμένη και παθιασμένη. Όταν χάνεις ελεύθερα σουτ και παίζεις με το ίδιο πάθος και το ίδιο μυαλό, αυτό είναι ένα στοιχείο που με κάνει περήφανο. Είχαμε υπομονή και χαρακτήρα για να φτάσουμε σ’ αυτή τη σημαντική νίκη. Το παιχνίδι αυτό τελείωσε κι έχουμε τώρα μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην Αργεντινή (4/9, 23:00)» είπε αρχικά ο προπονητής της Εθνικής μας ομάδας και τόνισε πως οι παίκτες του αρνούνται να χάσουν…

«Τα παιδιά έχουν αυτοπεποίθηση απ’ τη δουλειά που κάνουμε κάθε ημέρα. Είμαστε νέα ομάδα και κερδίζουμε αυτοπεποίθηση και μεγαλώνουμε ημέρα με τη ημέρα. Έχουμε πίστη ο ένας στον άλλο και αρνούμαστε να χάσουμε. Το πιο σημαντικό είναι ότι το απολαμβάνουμε όλοι μας».