Στον Σαρρή ο Μαρινάκης με… παράπονα!

Αρχίσανε τα όργανα...

Ακόμα δεν ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ και αρχίσανε τις… επισκέψεις. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τις ιστοσελίδας Contra.gr, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης αποφάσισε να κάνει μία “επίσκεψη” στον Γιώργο Σαρρή αναφορικά με την διαιτησία και τα παράπονα (!) που έχει η ομάδα του Πειραιά από τους διαιτητές γενικότερα. Για να δέσει ακόμη πιο όμορφα η εικόνα της επίσκεψης, ο Σάββας Θεοδωρίδης συνόδεψε τους Βρέντζο και Μαρινάκη για να δημιουργηθεί μία ωραία “ατμόσφαιρα”.

Ακολουθεί αναλυτικά το άρθρο:

“Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, συνοδευόμενος από τον Γιάννη Βρέντζο και τον Σάββα Θεοδωρίδη, επισκέφτηκε τα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδή.

Οι άνθρωποι των “ερυθρολεύκων” παρέμειναν σε όλη τη διάρκεια της επίσκεψής τους εντός του γραφείου του προέδρου της ομοσπονδίας, Γιώργου Σαρρή, με τον οποίο και συναντήθηκαν, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι στη συνάντηση συμμετείχε το στέλεχος της διαιτησίας, Θανάσης Μπριάκος.

Ο λόγος της συνάντησης φέρεται να είναι η διαιτησία, για την οποία ο Ολυμπιακός έχει εκφράσει παράπονα, κυρίως μετά το ματς με τον Παναιτωλικό.”