“Μπαμ” με Κασελάκη!

Τρομερή μεταγραφική κίνηση από την ΑΕΚ!

Μια σημαντική μεταγραφή ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα από την “Βασίλισσα”! Πρόκειται για τον Λεωνίδα Κασελάκη, τον 24χρονο ππαίκτη του ΠΑΟΚ ο οποίος αποτελούσε διακαή πόθο του Βαγγέλη Ζιάγκου. Ο προπονητής της ΑΕΚ βρισκόταν σε συνεχή επικοινωνία με τον Κασελάκη τον οποίο είχαν βάλει στο μάτι τουλάχιστον άλλες τρεις ομάδες.

Ο παίκτης έριξε τις απαιτήσεις του για να ολοκληρωθεί η συμφωνία και αξίζει να σημειωθεί ότι αναμένεται να καλύψει τα κενά στην θέση “3”.

Στα του Κασελάκη, ο αθλητής γεννήθηκε στις 1/6/90 στην Αθήνα και έχει ύψος 2.01. Ξεκίνησε την καριέρα του ως μπασκετμπολίστας στη Νίκη Αμαρουσίου το 2004 και τρία χρόνια “μετακόμισε” στον Ηλυσιακό. Το 2011 πήρε την μεταγραφή στον ΠΑΟΚ και σ’ ότι αφορά τις διακρίσεις του σε εθνικό επίπεδο, ο Κασελάκης συμμετείχε στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων το 2008, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο! Η “χρυσή” πορεία εκείνης της Εθνικής συνεχίστηκε με τον ίδιο ρυθμό την αμέσως επόμενη χρονιά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων, στο Όκλαντ, με τους διεθνείς να κατακτούν το ασημένιο μετάλλιο. Το 2009 ήρθε η τρίτη μεγάλη διάκριση και μάλιστα “χρυσή”, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων στη Ρόδο, ενώ το 2010 ολοκληρώθηκε το απίστευτο σερί εκείνης της φουρνιάς με το ασημένιο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων, στο Ζαντάρ και στην Κρικβένιτσα.