“Παίκτης πρώτης κατηγορίας ο Μάνταλος”

Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος τόνισε σε Ρουμανικά ΜΜΕ, ότι ο Πέτρος Μάνταλος αξίζει να βρίσκεται στην Εθνική ομάδα.

Για το παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας με τη Ρουμανία, μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό της γειτονικής χώρας, ο Στέλιος Γιαννακόπουλος. Ο πρώην διεθνής άσος, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Πέτρο Μάνταλο, σημειώνοντας ότι αξίζει να βρίσκεται στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Συγκεκριμένα, ο Στέλιος Γιαννακόπουλος ανέφερε στη «DigiSport»:

«Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, μια διαφορετική κατάσταση από τον προηγούμενο αγώνα. Πιστεύω ότι η Ρουμανία έχει κίνητρο για να πάρει εκδίκηση (για τον αποκλεισμό στα μπαράζ), αλλά από την άλλη πλευρά, η ομάδα μας είναι νέα, με ένα νέο προπονητή και έχει πολλά να αποδείξει», δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε σχετικά με την απουσία Κατσουράνη και Καραγκούνη:

«Η εμπειρία παίζει τεράστιο ρόλο σε μια ομάδα, όμως ήξερα ότι κάποια μέρα Καραγκούνης και Κατσουράνης θα αποσυρθούν. Πιστεύουμε ότι έχουμε μεγάλες προσωπικότητες στην ομάδα. Και ο Σαμαράς, ο Σαλπιγγίδης που μπορούν να μεταφέρει την… κληρονομιά από εκείνους που έχουν αποσυρθεί».
Αναφερόμενος στην παρουσία του Πέτρου Μάνταλου, είπε: «Νομίζω ότι ο Μάνταλος είναι ένα μεγάλο ταλέντο και αξίζει να είναι στην εθνική ομάδα. Αυτός έπαιξε τα τελευαία χρόνια με τη Skoda Ξάνθη στην πρώτη κατηγορία. Είναι παίκτης πρώτης κατηγορίας και όχι για τη Β’ Εθνική. Στην ΑΕΚ πήγε για να εξελχθεί», δήλωσε ο πρώην Έλληνας διεθνής.

Σχετικά με τον Κλαούντιο Ρανιέρι, είπε: «Είναι ένας πολύ καλός προπονητής και ξέρει τι είναι σωστό να κάνει με μια νέα ομάδα. Έχει μεγάλη εμπειρία, ξέρει ότι μια ομάδα δεν μπορεί να αλλάξει από τη μια μέρα στην άλλη, και ο ίδιος δεν μπορεί να αλλάξει το DNA. Από μια ομάδα, δεν μπορείς να αλλάξεις τη νοοτροπία και τον τρόπο που παιχνιδιού της. Θα είναι ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Ας δούμε πώς θα το προσεγγίσει ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής».