Κουνάδη: “Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα όπως μπορώ”

Η Φαίη Κουνάδη μιλάει για την επιστροφή της στην ΑΕΚ

Μετά απο κάποια χρόνια αποχής από τα ελληνικά γήπεδα, η Φαίη Κουνάδη επιστρέφει στον σύλλογο της καρδιάς της και αναμένεται να δώσει τα πάντα για την αγαπημένη της ομάδα. Διαβάστε τις δηλώσεις της αθλήτριας όπως δημοσιεύτηκαν από το greekvolley.com:

“Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που επέστρεψα γιατί την αγαπάω αυτή την ομάδα. Είμαι εδώ για να βοηθήσω όπως μπορώ είτε αυτό είναι στο αγωνιστικό κομμάτι, είτε στο ψυχολογικό, είτε για μάθουμε στις μικρότερες αθλήτριες τι είναι ΑΕΚ.

Το κλίμα της ομάδας, αυτό που μπορώ να πω σίγουρα για τις πιο παλιές αθλήτριες είναι πως επειδή γνωριζόμαστε ήδη μεταξύ μας, είμαι σίγουρη θα είναι πολύ καλο μεταξύ μας. Εφόσον λοιπόν εμείς είμαστε δεμένες όλες μαζί θα μπορέσουμε να μυήσουμε και τις νέες αθλήτριες σε αυτή τη νοοτροπία του να είμαστε ομάδα.

Για το αν η ομάδα μπορεί να φανεί φέτος ανταγωνιστική, αυτό θα φανεί μέσα στο γήπεδο. Ξέρω πως κάνουμε πολύ καλή δουλειά εμείς ως ΑΕΚ ωστόσο δεν ξέρω τα ρόστερ των άλλων ομάδων για να μπορώ να βγάλω συμπεράσματα. Το κυριότερο για μένα φέτος είναι η ομάδα να παρουσιαστεί ενωμένη. Βέβαια η ΑΕΚ έχει πάντα δίπλα της και τον κόσμο της που γεμίζει κάθε φορά το γήπεδο. Ελπίζουμε και φέτος να τον έχουμε δίπλα μας και να δεχθούμε την αγάπη και την υποστήριξή του.”