Βροχές και τοπικές καταιγίδες λέει το δελτίο καιρού

Βροχές και τοπικές καταιγίδες από το μεσημέρι και μετά στα ηπειρωτικά και το Βόρειο Αιγαίο, περιμένουμε το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014. Τα φαινόμενα θα επηρεάσουν κυρίως τις ορεινές περιοχές και από το βράδυ το Βόρειο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 28 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 18 έως 29 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 21 έως 30 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 18 έως 30 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 21 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί και από το βράδυ σχεδόν θυελλώδεις και στο υπόλοιπο Αιγαίο ασθενείς και στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί μέτριοι και το Μυρτώο Πέλαγος τοπικά ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες προς το μεσημέρι θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Nεφώσεις με τοπικές βροχές και το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 28 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Πηγή: meteo.gr