Μεγάλη συμφωνία με Μπατίστα

Διευθυντής προγράμματος ατομικής τεχνικής ποδοσφαίρου στην ομάδα σάλας!

Σε μια πολύ ωραία και παράλληλα σημαντική συμφωνία κατέληξαν οι υπεύθυνοι της ακαδημίας ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ. Ο Ντάνιελ Μπατίστα θα ξαναφορέσει τα “χρώματα” της “Ένωσης”, αναλαμβάνοντας την οργάνωση και την διαχείριση του προγράμματος του συγκεκριμένου τμήματος.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Ο DANIEL BATISTA ΣΤΗΝ Α.Ε.Κ
Ο αγαπημένος DANIEL των οπαδών της Α.Ε.Κ και επίσημα πλέον ανήκει στην μεγάλη προπονητική ομάδα της ακαδημίας ποδοσφαίρου της Ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Α.Ε.Κ, πρώην προπονητής στην Α.Ε.Κ Κ-20, έχοντας αναδείξει πολλούς νέους ποδοσφαιριστές από τα τμήματα υποδομής της Α.Ε.Κ, αναλαμβάνει ως ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (PERSONAL TRAINING PROGRAM).

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους αθλητές της ακαδημίας της Α.Ε.Κ και στα 5 αθλητικά κέντρα στην Αττική (ΜΕΝΙΔΙ – ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ – ΓΕΡΑΚΑΣ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ), καθώς και σε αθλητές όλων των ηλικιών από άλλους συλλόγους, εκτός ακαδημίας Α.Ε.Κ, που επιζητούν την αγωνιστική βελτίωση της τεχνικής τους κατάρτισης, επιδεξιότητας και προσαρμογής στις αγωνιστικές συνθήκες του σύγχρονου ποδοσφαίρου.