«Στο Καραϊσκάκη επικρατεί…μίσος»!

Για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσει η Μάλμε μέσα στο Καραϊσκάκη, μίλησε ο Μάρκους Ρόσενμπεργκ.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Μάρκους Ρόσενμπεργκ στην ιστοσελίδα «Expressen»  , οι οπαδοί του Ολυμπιακού εκφράζουν μίσος για τον αντίπαλο, παρά αγάπη για την ομάδας τους.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πλεονέκτημα της Μάλμε στο Champions League, αν και πρωτάρα στη διοργάνωση:

«Αν θέλουμε να βρούμε κάποιο πλεονέκτημα απέναντι στις μεγάλες μας αντιπάλους αυτό είναι ότι μόλις ξεκίνησαν τα πρωταθλήματά τους. Γνωρίζω από τον εαυτό μου, όταν έχεις δώσει μόλις δύο επίσημα παιχνίδια με τους συμπαίκτες του, δεν έχει προλάβει ακόμα να προσαρμοστείς στις απαιτήσεις που υπάρχουν. Αυτό το ένιωσα και εδώ κατά την επιστροφή μου στη Μάλμε. Σίγουρα τα πήγαινα καλά, αλλά δεν είναι το ίδιο με τώρα. Για αυτό πιστεύω ότι είναι αυτό το πλεονέκτημά μας».

Για την παρουσία του σουηδικού συλλόγου στους ομίλους, όπου θα αντιμετωπίσει τη Γιουβέντους και την Ατλέτικο Μαδρίτης:

«Είναι φανταστικό, κανείς δεν πίστευε πως μία ομάδα από την Σουηδία θα έμπαινε στους ομίλους. Θέλουμε να το ευχαριστηθούμε, γιατί ξέρουμε πως είναι δύσκολο να πετύχουμε κάτι. Υπάρχει το μεγάλο φαβορί, η Γιουβέντους, ενώ και η Ατλέτικο είναι πολύ δυνατή, παρόλο που έχασε κάποιες πολύτιμες μονάδες».

Για τον Ολυμπιακό:

«Ξέρουμε πως είναι δύσκολος αντίπαλος, αν και δεν έχουμε καλή εικόνα για αυτόν, αφού δεν έχουμε δει αρκετούς αγώνες του. Επίσης, γνωρίζω καλά την ατμόσφαιρα που θα έχει το γήπεδο. Υπάρχει πιο πολύ μίσος για τον αντίπαλο, παρά αγάπη για την ίδια την ομάδα στις κερκίδες. Τους είχαμε συναντήσει με τη Βέρντερ πριμ από μερικά χρόνια σε ένα παιχνίδι “ζωής και θανάτου”. Και χάσαμε, αφού ο αντίπαλος πήρε ενέργεια από τον φανατισμένο κόσμο».