Μάριο Γκόμες: “Τα σχόλια του Σολ μου έκαναν κακό”

Ο 29χρονος επιθετικός συνεχίζει να "ταλαιπωρείται" από το "κράξιμο" της εξέδρας

Τα σφυρίγματα που ακούστηκαν κατά την διάρκεια της αλλαγής του Μάριο Γκόμες στον πρόσφατο φιλικό αγώνα Γερμανία-Αργεντινή εκνεύρισαν τόσο τους συμπαίκτες του, όσο και τον ίδιο. Ο άσος της Φιορεντίνα θυμήθηκε το σκηνικό που είχε γίνει με τον Μέχμετ Σολ στην κρατική τηλεόραση της Γερμανίας πριν από δύο χρόνια, όταν ο βετεράνος της Μπάγιερν σχολίασε με άσχημο τρόπο τον τρόπο παιχνιδιού του Γκόμες.

Οι ατάκες που είχαν ειπωθεί τότε έχουν μείνει στην… ιστορία και ο 29χρονος άσος θεωρεί ότι έχουν συμβάλει και εκείνες στο αρνητικό κλίμα που επικρατεί προς το πρόσωπο του. Συν τοις άλλοις, ο Μάριο Γκόμες πρόσθεσε ότι εκείνον “δεν τον πειράζει τόσο πολύ, αφού έχει συνηθίσει αυτή την κατάσταση από το 2008 και μετά”. Αυτό που τον προβληματίζει είναι το γεγονός ότι όλο αυτό το κλίμα το λαμβάνουν και το νιώθουν και οι δικοί του άνθρωποι, οικογένεια και φίλοι, οι οποίοι στεναχωριούνται όταν ακούνε ένα γήπεδο να “κράζει” τον Γερμανό επιθετικό.

Η αλήθεια είναι πάντως, ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει εξελιχθεί σε αποδιοπομπαίο τράγο για τους Γερμανούς φίλαθλους και με την αντίδραση τους δεν βοηθούν την Εθνική τους, αλλά ούτε και τον ποδοσφαιριστή που καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για επανέλθει σε κανονικούς αγωνιστικούς ρυθμούς. Και η συγκεκριμένη Εθνική έχει ανάγκη την παρουσία ενός βαρύ φορ περισσότερο από ποτέ, ειδικά μετά την αποχώρηση του Κλόζε.