Ηλιοφάνεια στην Αττική!

Αστατο καιρό με βροχές και τοπικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά, το Βόρειο Αιγαίο, τις Σποράδες και τα ορεινά της Κρήτης, περιμένουμε την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014. Τα φαινόμενα στη Χαλκιδική, τη Θεσσαλία και τις Σποράδες θα είναι κατά τόπους ισχυρά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 17 έως 27 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 21 έως 30 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 18 έως 30 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 21 έως 28 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις με σταδιακή εξασθένηση και στο υπόλοιπο Αιγαίο ασθενείς και στα νότια δυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και το Μυρτώο Πέλαγος τοπικά ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική, με τα φαινόμενα να επηρεάζουν κυρίως τα βόρεια του νομού. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το απόγευμα βόρειοι σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι.

Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σταδιακή βελτίωση, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 21 με 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Πηγή: meteo.gr