Βροχή τα γκολ!

Μπορεί οι καιρικές συνθήκες να μην ήταν οι κατάλληλες από την αρχή του αγώνα, όμως αυτό δεν εμπόδισε την ΑΕΚ να σκοράρει. (Αραβίδης 5’, Ντούνης 11’, Ντακόλ 70’, Μπρέσεβιτς 75’).

Μπορεί ο αγώνας να ξεκίνησε με αρκετά έντονη βροχή, όμως αυτό δεν εμπόδισε τους παίκτες της ΑΕΚ να σκοράρουν εύκολα. Το πρώτο γκολ έβαλε ο Αραβίδης στο 5ο λεπτό μετά από σέντρα του Μπαρμπόσα.  Εξαιρετική εμφάνιση είχε και ο Μπαρμπόσα με αρκετές ευκαιρίες. Μετά την επίτευξη του πρώτου γκολ η «Ένωση» δεν χαλάρωσε καθόλου, καθώς προσπαθούσε συνεχώς να βάλει και άλλα γκολ. Στο 11ο λεπτό ήρθε το δεύτερο γκολ για την ΑΕΚ μετά από πάσα του Αραβίδη ο οποίος έβγαλε μόνο του από δεξιά τον Ντούνη και εκείνος με ένα άψογο πλασέ σκόραρε.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ μπήκε δυναμικά έχοντας αρκετές ευκαιρίες, πιέστηκε όμως περισσότερο από την Καλαμαριά, η οποία και αυτή στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε πιο αποφασιστικά στο γήπεδο. Το τρίτο γκολ για την ΑΕΚ σημείωσε ο Ντακόλ στο 70’ λεπτό μετά από ένα δυνατό σουτ, αφού η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό κατέληξε στα δίχτυα. Το 3-0 δεν κράτησε για πολύ, αφού στο 75ο λεπτό ο Μπρέσεβιτς σημείωσε το 4ο γκολ για την ΑΕΚ.  Η Καλαμαριά ενώ είχε ξεκινήσει να παίζει πιο δυναμικά στο δεύτερο ημίχρονο δεν άντεξε και κλείστηκε στην άμυνα πιεζόμενη από τους παίκτες της ΑΕΚ, καθώς κυνηγούσαν και άλλα γκολ.

Αρκετή ήταν και η προσέλευση των φίλων της ΑΕΚ, καθώς υπολογίζεται να άγγιξαν τις 5.000 περίπου παρά την έντονη βροχή, ενώ δεν σταμάτησαν να τραγουδάνε και να δημιουργούν για άλλη μία φορά μία υπέροχη ατμόσφαιρα.